Film készül Heath Ledgerről
Az idén januárban elhunyt színészről, Heath Ledgerről szeretne filmet forgatni egykori menyasszonya és gyermeke anyja, a szintén színész Michelle Williams (A bőség földje, Az állomásfőnök).

A film a hírek szerint igen személyes lesz, hiszen a színésznő azért szeretné elkészíteni, hogy kétéves kislányuk, Matilda számára életben tartsa tragikusan fiatalon elhunyt édesapja emlékét. 

„Nagy szívfájdalmat okoz Michelle-nek, hogy Matilda ilyen kis korában elveszítette Heath-t, így sajnos nem valószínű, hogy túl sok emléket őriz majd róla” – állította egy forrás az ausztrál Daily Telegraph nevű lapnak. 

„Michelle azt szeretné, ha fennmaradna valami, ami életben tartja a szellemét. Valami, amit Matilda kincsként őrizhet majd egész életében” – tette hozzá az illető. A közelgő filmben egyébként a tervek szerint barátok és kollégák osztják majd meg a nézőkkel a Heath Ledgerhöz kapcsolódó emlékeiket. 

A Túl a barátságon és a közelgő új Batman-film, A sötét lovag sztárja, a mindössze 29 éves Heath Ledger idén januárban halt meg New York-i lakásában, véletlen gyógyszer-túladagolás következtében. 

wenn
2008.07.11