Joshi Bharat Show a TV2-n
Ismét délutáni beszélgetős műsort indít TV2. A szeptember 22-étől naponta jelentkező show-ban a neves indiai sorselemző, Joshi Bharat nyújt segítséget a hozzá fordulóknak.

A műsorban hétköznapi emberek egyáltalán nem hétköznapi problémái és hírességek életének drámái kerülnek képernyőre. Egy azonban mindegyik adásban közös: a probléma megoldatlan nem marad! Joshi mindegyik vendégét ráébreszti, hogy a megoldás saját magában rejlik, csak akarni kell!

A TV2-n már egy ideje nem láthattak a nézők délutáni beszélgetős műsort, ám korántsem ez az első próbálkozásuk, hogy felvegyék a versenyt a konkurens csatorna Mónika Show-jával. Volt már a TV2-n Jakupcsek Show, Claudia Show, sőt, az RTL Klub legsikeresebb műsorából, a Barátok köztből átigazolt Konta Barbara is vezetett már itt beszélgetős műsort, igaz nem sokáig. Bár a TV2 törekszik arra, hogy néhány éven belül ők legyenek a piacvezető tévécsatorna, a Joshi Barat Show-val nem az a céljuk, hogy lekörözzék Mónikát, sokkal inkább saját nézettségükön szeretnének javítani – nyilatkozta Bharat az Indexnek. 

Az indiai származású Joshi Barath Magyarországra költözése után 28 évig a Bábszínház színésze volt, közben elvégezte a közgazdasági egyetemet is, neve azonban akkor került a köztudatba, mikor ezotériával, sorselemzéssel kapcsolatban szerepeltették őt a különböző médiumok. Most is ennek kapcsán kerül a képernyőre, szeptember 22-étől hétköznap délutánonként lesz látható a TV2-n sorselemző műsorában, ahol a vendégek problémáira keres majd velük közösen megoldást. 

ITT léphet kapcsolatba Joshi Bharattal!

2008.09.08