Együtt énekelhetünk a Mamma Mia! sztárjaival
A Mamma Mia! szinkronizált és feliratos verziója után ismét újdonságnak örvendezhetnek a magyar ABBA-rajongók: a film karaoke változatban is vászonra kerül, azaz együtt énekelhetünk Meryl Streeppel, Pierce Brosnannel, Colin Firth-szel és a többiekkel.

Az angol nyelvű dalszövegek sárga betűkkel lesznek láthatók és kékre váltanak majd, ahogy énekelni kell őket, így mindenki követni tudja, hol tart a nóta. Mindezt először szeptember 25-től a Moziünnepen próbálhatják ki a válllakozó kedvű nézők a Palace MOM Parkban, majd a remélhetőleg nagy sikerre való tekintettel még sokáig a mozi műsorán lesz a „karaokefilm”. 

A Mamma Mia! című musicalt, a híres színpadi darab filmadaptációját július 17-én mutatták be a magyar mozik – és azóta is nagy sikerrel játsszák: a film még mindig a harmadik a budapesti bevételi toplistán

A mű persze nemcsak hazánkat, hanem az egész világot meghódította: világszerte eddig mintegy 400 millió dolláros bevételt ért el, nemrégiben pedig a brit National Movie Awardson két fontos díjat is elnyert (a legjobb musical és a legjobb színésznő díját). 

UIP
2008.09.16