Superbrands-díjas lett a Spektrum TV
A nemzetközileg elismert Superbrands Program 2009-ben Superbrands-díjjal tüntette ki a Spektrum Televíziót. A nagy tekintélynek örvendő Superbrands-díj immár öt éve van jelen Magyarországon.

Vincze Marianna, a csatorna főszerkesztője örömmel fogadta a hírt: „Megtisztelő számunkra, hogy a Spektrum Televízió éppen ebben az évben nyerte el ezt a fontos elismerést. A visszajelzések azt mutatják, hogy a csatorna nézői hűségesek, és töretlen lelkesedéssel viszonyulnak a Spektrumhoz, a Superbrands-díj pedig azt jelzi, hogy a szakma is elismerően vélekedik a csatornáról. Célunk, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan továbbra is tartalmas és minőségi szórakozást nyújtsunk a nézőknek. Jövőre egyébként a Spektrum is születésnapot ünnepel, hiszen 15 éves lesz.”

A Spektrum Televízió célja a színvonalas ismeretterjesztés, mely világunk jobb megismerését szolgálja. A csatorna programkínálata 6 fő témakört ölel át: Radar (Science and Technology), Életmód (Lifestyle), Időgép (Time Machine), Atlasz (Travel), Arzenál (Military), Zöld Zóna (Nature). A Spektrum elkötelezett híve annak a felfogásnak, hogy Földünket meg kell őriznünk Zöld Bolygónak, hogy az az eljövendő generációk számára is élhető hely legyen. 

2009.05.18