Szex és New York 2.: itt a szinkronos előzetes
Megérkezett a Szex és New York-folytatás magyar szinkronos előzetese. Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda legújabb kalandjait május 28-án mutatják be az amerikai mozik; a magyar premier pontos dátuma egyelőre még nem ismert.

A jelenleg az utómunkálatoknál tartó Szex és New York 2. cselekményéről eddig szinte semmi sem szivárgott ki – ezen nem sokat változtat az előzetes sem. A mindössze egyperces kisfilmből annyi derül ki, hogy két év telt el azóta, hogy utoljára láttuk a lányokat; hogy lesz benne barátság, humor és divat; és hogy a főhősnők elutaznak egy sivatagi, vélhetően arab országba (az eredeti forgatókönyv szerint Dubaiba, de amikor nem jött össze az ottani forgatás, az végül Marokkóban valósult meg – azt azonban nem tudni, hogy ez változtatott a sztorin is, vagy a fiktív helyszín maradt Dubai). 

A folytatás sztárjai maradtak a régiek, azaz újra láthatjuk Sarah Jessica Parkert, Kim Cattrallt, Kristin Davist, Cynthia Nixont és Chris Noth-t, ahogy a rendező, Michael Patrick King személye sem változott. Új arcként viszont olyan sztárokat köszönthetünk apróbb szerepekben, mint Miley Cyrus, Penélope Cruz vagy Liza Minnelli

A magyar szinkronos előzetes pedig a http://raincloud.warnerbros.com/wbol/hu/movies/sexandthecity2/sexandthecity2_tlrf1_hu_dub_high.asx vagy a http://raincloud.warnerbros.com/wbol/hu/movies/sexandthecity2/sexandthecity2_tlrf1_hu_dub_qt_high.mov linken tekinthető meg. 

(InterCom) 

2010.01.23