Mozicafé: Fűrész 3D
Budapest, 2010. október 18 - 27.
Ha elég ügyesek vagyunk, ismét ingyen mozizhatunk a radiocafé 98.6 jóvoltából. Az okt. 18-án induló nyereményjátékon a Fűrész-széria 7., befejező részére, a magyar mozikban okt. 29-én bemutatandó Fűrész 3D-re nyerhetünk páros belépőt.

A népszerű horrorfranchise utolsó darabjában a Jigsaw (Tobin Bell) által kitalált halálos csapdák túlélői fognak össze. Egy önsegítő tréner, Bobby Dagen (Sean Patrick Flanery) támogatását szeretnék elnyerni, aki régebben megoldotta a játékos kedvű sorozatgyilkos feladatát, csakhogy ő olyan titkok birtokában van, amelyekkel a terror új hullámát indíthatja el... 

Mivel a hetedik Fűrész-opus 3D-technikával készült, minden néző szinte a saját bőrén tapasztalhatja majd meg a brutális kínzásokat. Ha pedig mi is ezen nézők között szeretnénk lenni, nincs más teendőnk, mint október 18. és 27. között meghallgatni az Utasellátó és A hét mesterlövésze című műsorokat a radicafén a napi kérdésekért, a helyes választ pedig mindennap éjfélig elküldeni a furesz@radiocafe.hu e-mail címre. A sikeres válaszadók között naponta 10 darab páros belépőt sorsolnak ki a szervezők. 

A nyereményjátékon kizárólag 18 éven felüli magyar állampolgárok vehetnek részt, és egy játékos csak egyszer nyerhet. Az akció során a szerencsést október 19. és október 28. között mindennap reggel sorsolják ki az előző napi kérdésre időben helyes választ beküldők közül. A nyerteseket e-mailben és/vagy telefonon értesítik legkésőbb aznap 14 óráig. Minden további szabályt és részletet a radicafé honlapján találunk. 

(radicafe.hu)

2010.10.18