Narnia segít
Hamarosan a mozikba kerül a különleges Narnia-filmek harmadik része, a Narnia krónikái - A Hajnalvándor útja (hazai bemutató: december 9.), amely nemcsak 3D-s látványa, hanem a benne szereplő csodalények és vad kalandok miatt is a széria legizgalmasabb részének ígérkezik.

Az eddigi főszereplők közül jó néhányan visszatérnek a mostani történetben, és az egyik gyerek-főszereplő, Georgie Henley ki is használja a tartós népszerűséget. Azt reméli, 8 millió karácsonyi ajándékra válthatja. A 15 éves színésznő ugyanis a film promóciós feladatai közben egy karácsonyi jótékonysági akciót is népszerűsít, és alaposan ki is használja a Narnia miatt rá irányuló reflektorfényt.

Az "Operation Christmas Child" vagyis a Karácsonyi Gyermek-hadművelet keretében kezdődött Narnia-hadművelet 130 ország nélkülöző gyerekeinek juttat karácsonyi ajándékokat.

A feladat egyszerű: minden adományozó egy cipősdoboznyi ajándékot gyűjthet össze, hogy a Samaritan’s Purse alapítvány munkatársai továbbítsák a rászoruló gyerekeknek. Georgie, a filmbeli Lucy már össze is készítette a maga csomagját: és persze néhány narniás ajándékot is tett bele.  

További részletek: http://www.looktothestars.org/video/303-operation-narnia 

(Forrás: InterCom)

2010.11.03