Turné helyett rehabra megy a Bon Jovi-gitáros
Richie Sambora, a Bon Jovi gitárosa nem vesz részt a zenekar hamarosan kezdődő amerikai és európai turnéján, ehelyett egészségét próbálja meg rendbe hozni.

A Bon Jovi hamarosan folytatja a turnézást, ezúttal nemcsak a tengerentúlon ad koncerteket, hanem Európában is lekötött jó pár fellépést. A koncerteken az együttes nem vesz részt teljes létszámban, Richie Sambora gitáros ugyanis a napokban bevonult egy rehabilitációs intézménybe, és megkezdte alkoholelvonó programját.

Sambora 2007-ben átesett egy hasonló kezelésen, de három év után visszaesett, és most ismét kénytelen volt azonnali orvosi segítséget kérni. A Bon Jovi közben folytatja turnéját, egészen július végéig koncertezik Amerikában és Európában. Sambora helyetteséről egyelőre nem született döntés.

"Mindenben támogatjuk Richie-t. Most is, és a jövőben is a Bon Jovi tagja marad, még ha az aktuális turnénkon nem is vesz részt. Nagyon várjuk, hogy egészségesen térhessen vissza a zenekarba, mindeközben továbbra is elkötelezettek vagyunk a rajongóink felé, ezért a koncertjeinket az eredeti terveknek megfelelően megtartjuk" - áll a Bon Jovi közleményében.

 

NME
2011.05.02