A True Blood 4. évadja az HBO GO-n!
Az HBO GO magyarországi bevezetését különleges világpremier kíséri: a True Blood című vámpírsorozat 4. évadja már az amerikai premier másnapjától – több mint három hónappal az HBO-s premier előtt – elérhető lesz az HBO GO online filmtárában.

A True Blood negyedik évadjának első epizódja június 27-től egy évig elérhető lesz az HBO GO kínálatában, a következő részek hétfő esténként kerülnek be a filmtárba, és egészen 2012 közepéig folyamatosan hozzáférhetők lesznek.

Az HBO GO a TARR Kft. szélessávú internet-előfizetéssel, kábeltelevízió- és HBO Maxpak-előfizetéssel rendelkező ügyfelei számára érhető el az HBO Maxpak csomag részeként, de augusztus 31-ig azok az előfizetők is díjmentesen kipróbálhatják a szolgáltatást, akik csak internet-előfizetéssel rendelkeznek a szolgáltatónál. 

2008 óta tart világszerte a True Blood-őrület, olyan színészek váltak ismertté az Oscar-díjas Alan Ball sorozata által, mint az Eric Northmant, Bon Temps legidősebb vámpírját és egyben a helyi vérszívók vezérét alakító Alexander Skarsgard, vagy a harmadik évad felfedezettje, Joe Manganiello, aki Alcide, a vérfarkas szerepében látható. A vámpíros sorozat a kritikusok körében is sikeres, Emmy-díjat nyert a szereposztásért, a főszereplők közül pedig Anna Paquin 2009-ben Golden Globe-ot kapott. 

Júniusban visszatérünk a Louisiana állambeli Bon Temps városába, Charlaine Harris írónő kitalált világába, ahol vámpírok, vérfarkasok és alakváltók élnek. A True Blood történéseinek középpontjában továbbra is a Sookie és Bill közötti, eddig ellenállhatatlan vonzalom áll. A telepatikus képességekkel rendelkező, félig ember, félig tündér Sookie-ra azonban most új veszélyek is leselkednek. 

2011.06.15