Nooormális, kérem?
Miskolc, MKK – Ady Endre Művelődési Ház, 2012. április 21. 19:00
Tisztelt Nagyérdemű Közönség! Kitörő örömmel adok hírt a produkcióról, amely Magyarországon - nem először - városunkba, Miskolcra látogat. Hurrá, éljen-éljen! A rendkívüli esten láthatóvá válik többek között a három testőr bátor figurája...

...akik mindig győznek, valamint a harmadik évezred legnagyobb szenzációja, akit még soha, senki nem látott, a hatalmas, félelmetes, titokzatos jeti (lehajolva!), Pandacsöki Boborján, illetve Besenyő Pista bácsi, aki megmondja, mi hülyeség, és mi nem az! Ezenkívül bámulatos, szellemes és tanulságos diavetítés is körvonalazódik a megfelelő pillanatban a közönség szemei előtt. Hihetetlen! Önök, kérem, kifogástalan, precíz dalbetétekben fognak lubickolni. Önök érzéseket tapasztalhatnak meg, szenvedély, dráma, család, rettegés… Soroljam? Javaslom, váltsanak jegyet mielőbb!

A L’art pour L’art Társulat abszurd színházi estjére a jegyek megválthatók az Adyban, az Ifiházban, a Fehér Fotóban, a Művészetek Háza Miskolc jegyirodájában és a Kazinczy Könyvesboltban.  

Rrrr