Az utolsó csepp

olvasói
8/10 (8)
Mel Gibson, Kurt Russel, Michelle Pfeiffer, továbbá itt van nekünk J. T. Walsh is, aki már az óvodai álarcosbálokon is korrupt, genya rendőrnek öltözött. Utóbbit most hagyjuk (már csak kegyeleti okokból is), koncentráljunk az első három névre!
Impozáns trió. (Igen, a forgatás időpontjában Kurt is mérvadónak számított.) Már csak ezért is vészjósló számomra, hogy életemben nem hallottam a szóban forgó produkcióról. Egy regionális tévés pszichothrillernél azonban így is csak jobb lehet. 
 
McKussic és Nick Frescia életre szóló barátságot fogadtak az iskolapadban, foglalkozásuk viszont ellenfelekké tette őket. Mivel az előbbi kábítószer-kereskedő, az utóbbi pedig rendőr lett, nem mondhatnak el bármit egymásnak. Kettőjük kapcsolatát tovább bonyolítja, hogy ugyanabba a nőbe, az étteremvezető Jo Annbe szerelemesek. McKussic a gyönyörű tulajdonos miatt jár minden este ugyanoda vacsorázni, a rendőrség viszont azt hiszi, hogy a hely a drogkereskedelem központja. Jo Ann mindkét férfihez vonzódik, ami az utolsó csepp a két egykori barát számára; a gyanú és a gyűlölet ideje veszi kezdetét. 
kirsch
2011.02.02
|
Tequila Sunrise
amerikai akcióthriller, 115 perc, 1988
Rendező:

Robert Towne

Színész:

J. T. Walsh
(Hal Maguire)

Kurt Russell
(Nicholas 'Nick' Frescia)

Mel Gibson
(Dale 'Mac' McKussic)

Michelle Pfeiffer
(Jo Ann Vallenari)

Raul Julia
(Carlos)

Gabriel Damon
(Cody McKussic)

Arliss Howard
(Gregg Lindroff)

Arye Gross
(Andy Leonard)

Ann Magnuson
(Shaleen McKussic)

(3 kép)


Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.