Kutyabajnok

olvasói
6/10 (1)
A miami fogorvos, Ted Brooks (Cuba Gooding, Jr. - Jerry Maguire - A nagy hátraarc; Üldözési mánia) egy nap különös faxot kap, mely feje tetejére állítja addigi életét. Az üzenet szabályosan traumatizálja Brooksot, hiszen nem csak az derül ki belőle, hogy balkézről született - azaz a szüleinek hitt személyek voltaképp nevelőszülei -, hanem az is, hogy igazi édesanyja Alaszkában élt, és épp a napokban halálozott el.


A bikinis csajok látványához és a napsütéshez szokott Brooksnak el kell hát utaznia Alaszkába, hogy átvegye örökségét. Amikor megérkezik, kiderül, hogy egy ellenséges és fegyelmezetlen kutyafalkát örökölt, amely hét jól fésült szibériai szánhúzó kutyából és egy csapzott border collie-ból áll. Hősünknek nem csak az ebekkel, a mostoha körülményekkel és az elemekkel kell megküzdenie az új helyen, hanem a mogorva öregemberrel, Thunder Jackkel (James Coburn - A hét mesterlövész; Kisvárosi gyilkosság) is, akinek a kutyákra fáj a foga, ezért minden eszközt bevet, hogy Brooksot visszaküldje melegebb éghajlatra. Ő azonban - már csak azért is, mert édesapjának kilétét továbbra is a sűrű alaszkai köd fedi - marad, sőt elhatározza, hogy indul a környék nevezetes szánhajtó versenyén is.A Kutyabajnok az elmúlt időszak egyik legnagyobb sikere volt az Egyesült Államokban, a film úgy kaszált a mozipénztáraknál, hogy az még az alkotókat is meglepte. A környezet pazar, a számítógép generálta trükkök - melyeket elsősorban a kutyák ábrázolásakor vetettek be - igen hatásosak, a színészek pedig egyaránt jól teljesítenek a tréfásabbra hangolt és a drámaibbra vett jelenetekben is. A film originális családi mozi, a szó jó értelmében.
Tutajos
2002.04.11
|
Snow Dogs
amerikai-kanadai vígjáték, 99 perc, 2002
Rendező:

Brian Levant

(5 kép)


Film premierek

Tel-Avivban minden megtörténhet

belga-francia-izraeli-luxemburgi vígdráma, 100 perc, 2018

Seveled

magyar romantikus vígjáték, 95 perc, 2019

Sarkvidéki akció

amerikai-angol-dél-koreai-indiai-japán-kanadai-kínai animációs film, 90 perc, 2019

Pamacs, a Mikulás kis rénszarvasa

kanadai animációs film, 89 perc, 2018

Léghajósok

amerikai-angol kalandfilm, 100 perc, 2019

Élősködők

dél-koreai thriller, 132 perc, 2019

Akik már nem öregszenek meg

angol-új-zélandi dokumentumfilm, 99 perc, 2018
Játék
Menyhárt Jenő és ikonikus zenekara régi és új dalokkal hangol az ünnepekre.
Filmek a TV-ben
18:10
Nele Berlinben
német romantikus vígjáték, 2015
18:15
A rodeós
amerikai film, 2018
18:20
A szökevény
amerikai akciófilm, 1993
18:25
A múmia visszatér
amerikai akció-kalandfilm, 2001 (ism.)
18:30
A 22-es csapdája
amerikai háborús film, 1970
Ma kerül ki a lelőhelyekre, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.