Atomhajsza

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
Az jó akció-thriller, amiben egy nő a főszereplő? Az igenlő választ adók olvassák el még egyszer, figyelmesen a kérdést! Vagy a címet.
Legyen inkább Atomszajha, azt inkább megnézném. Aizy, a tehetséges fizikuslány - mint írják - véletlenül megismerkedik az egyetemista Bobbyval és a barátaival. Ebben azt nem értem, hogy a fizikuslányok vajon nem egyetemre járnak, ami tele van Bobbykkal? Akkor hogy a rákosba véletlenül? Értem én, hogy mit akarnak, de azt nem ilyen hülyén kell leírni, mert nem az egyetemista a lényeg, hanem a Bobby-ság, a fizikusok meg az egyetemen képzik magukat szintén, oszt’ jónapot! No, ezek a művelt srácok éppen arról beszélgetnek, hogy milyen vicces dolog lenne egy atombombát készíteni, majd később aztán komolyra fordul a társalgás. Aha. Tehát akkor a srácok is fizikusok, nemde? Akkor meg hol a véletlen?
 
Vagy arrafelé az amerikai-szakosok, meg az ének-zene-ugrálókötél-szakosok is megtanulják az atombomba-készítés alapjait? Egyre jobban nem értem. Az atombomba nem komoly dolog? Miről beszélgethettek utána? Mindegy is, folytassuk! A terv az, hogy bebizonyítják az amerikai kormánynak, hogy gyakorlatilag bárki készíthet titokban atombombát, hatalmas veszélyt okozva ezzel. Akkor az egyik kérdést megmagyarázták, arrafelé mindenkinek megtanítják a nukleáris tömegpusztító fegyverek megalkotási módozatát, tiszta sor. Nem tudom, miért kellett akkor annak a Tellernek odautaznia. Aztán az egyik diák egy terrorista csoporttal szövetkezik a társai háta mögött, és amikor a bomba elkészül, természetesen rossz kezekbe kerül. Arrafelé az egyetemekre terroristacsoportok is járnak? Ott tényleg az lehet bárki, ami akar? Akkor ez jó film lesz?
háopépé
2007.02.02
|
Critical Assembly
amerikai thriller, 91 perc, 2003
Rendező:

Eric LaneuvilleFilmek a TV-ben
18:15
Koreai rulett
dél-koreai akciófilm, 2013
18:25
Csokoládé
angol romantikus film, 2000
18:30
Virágvölgy
magyar film, 2018
18:35
Inferno
amerikai-japán-magyar-török thriller, 2016
18:40
Fák jú, Tanár úr! 3.
német vígjáték, 2017
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
11:50
Vadócok
2018, 12. rész: A bátor kutya
11:50
Mr. Bean
2002, 72. rész: Kanapé
11:50
A Thunderman család
II. évad, 201. rész: Négy szuperhős, és egy bébi
12:05
Chuck megoldja
I. évad, 3. rész: Okos légy, Chuck
12:10
Gumball csodálatos világa
2011, 931. rész: A menü
Játék
Világszínvonalú programok, nemzetközi hírű fellépők és csodálatos helyszínek!
Ma este kilenckor Magyar Rhapsody Project a Mesterségek Ünnepén. A Bársony Bálint Sextett a magyar klasszikusokat modernizálja. . . . @mestersegekunnepe #magyarrhapsodyproject #barsonybalintsextett #klasszikusokjazzben #liszt #erkel #kodaly #bartok
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.