Zűr az űrben

olvasói
9/10 (20)
Na, ezt teljesen elolvastam, és bár eddig azt gondoltam, már láttam valamiféle hasonló elnevezésű mozit, teljesen elbizonytalanodtam. Elsőként egy csomóan, vagy ketten önmagukat játsszák a filmben, ami több mint érdekes, csak nem emlékszem rá.
DeVito is játszik benne, csak biztosan nem fért ki, ezért elmondom. Ja, és ne feledkezzünk meg a rajzfilmfigurákról! A Bugsék azok. Bugs és kísérete bajba kerül, amikor szembeszáll a Földre érkezett apró kis űrlényekkel. Hát ezt meghiszem, szerintem én sem lennék valami Björn Borg hasonló helyzetben, bár a sörmeghívással mindig jól kivágom magam az ilyen szitukból. A nerdluckokat a főnökük, Swackhammer küldte, mégpedig azért, hogy az ő szórakoztatására elrabolják Bugs Bunny kíséretének tagjait. Hát, a főnök már a neve alapján is macerás fickó lehet, nem egyszerű eset.
 
Bugs nem tétovázik: azonnal kosármeccsre hívja az idegeneket azzal, hogyha vereséget szenvednek, mindannyian ott maradnak a Földön, ám az űrlények győzelme esetén mindannyian Swackhammer kezébe adják magukat. Az idegenek azonnal elfogadják Bugs ajánlatát. Túlságosan is gyorsan, ami biztosan huncutságot rejt magában, de nem véletlenül szerepelhet a Jordán nevű játékos, aki majd megvédi bolygónkat, legalább is nagyon remélem, mert akkor még egy sörre jó lehetek Swackhammer „embereinél”. Amúgy biztosan nem láttam, mert irtózok a beszélő rajzcsávóktól, még ha nyulak is. 
 
 
háopépé
2007.02.16
|
Space Jam
amerikai vígjáték, 87 perc, 1996
Rendező:

Joe Pytka

Színész:

Michael Jordan
(önmaga)

Wayne Knight
(Stan Podolak)

Bill Murray
(Bill Murray)

Eric Gordon
(Marcus Jordan)

Theresa Randle
(Juanita Jordan)

Penny Bae Bridges
(Jasmine Jordan)

Thom Barry
(James Jordan)Filmek a TV-ben
18:10
18:20
A férfi mögött
amerikai film, 2017
18:40
Tripla kilences
amerikai akciófilm, 2016
18:45
A rodeós
amerikai film, 2018
18:50
Farkangyal
amerikai vígjáték, 1991
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
15:55
Medvetesók
2015, IV. évad, 132. rész: Tűz!
16:00
Gyerekversek
Szalai Borbála: Hápi kacsa
16:00
Sam, a tűzoltó
X. évad, 12. rész
16:00
Chuggington - Jelvényt akarok!
I. évad, 20. rész
16:05
Hetedhét kaland
Szórakoztató, ismeretterjesztő műsor gyerekeknek, minden hétköznap 10 percben, az M2 gyerekcsatornán
Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Margitte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.