Keselyűk karmaiban

est.hu:
6/10
|
olvasói
9/10 (8)
A pókerarcú apacsvezér ismét kedvenc szenvedélyének, a békefenntartásnak hódol. Ugyanis ismét akad néhány körmönfont gazember, akik csínytevéseiket a kisebbségi ombudsman nélkül tengődő, kiszolgáltatott indiánokra próbálják rákenni.
Mellesleg formabontó darabról van szó, ugyanis a mindig snájdig Lex Barker – lévén, hogy karakterét Karl May szappanoperás mintára kiírta ebből az epizódból – igazoltan maradt távol. Winnetou spanjának szerepe ezúttal Old Surehand-re hárul. 
 
Míg Winnetou fehér barátjával, Medveölővel vadászik, a férfi farmját felgyújtják, feleségét és lányát pedig megölik. Ugyan minden jel arra utal, hogy indiánok voltak a támadók, Winnetou mégis kételkedik, mert jól ismeri a gyilkossággal vádolt indián törzs békés szándékait a fehérekével szemben. Old Surehand segítségével aztán kideríti, hogy a Keselyűknek nevezett banda az igazi bűnös. Ám Medveölőt annyira elkeseríti a fájdalom, hogy már nem hisz a régi barátainak sem. 
kirsch
2010.03.03
|
Among Vultures
német kalandfilm, 87 perc, 1964
Rendező:

Alfred VohrerIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.