Kivégzős

est.hu:
4/10
|
olvasói
7/10 (2)
Természetesen ezt csakis a lányok kedvéért ajánlom, hogy végre nekik is írjak valamit. Igen, Brad Pitt játszik ebben, gyerünk bugyit tolni!
Vajon még hány ősrégi film fog előkerülni Pitt fiúnk repertoárjából, megelőzve még a 90-es éveket is? Közben megnézetem, mert önnön kérdésfeltevésemtől kíváncsivá váltam, egy sem, ez az első. A jó ember vagy horrorral vagy pornóval kezdi, míg ki nem derül az ellenkezője, ítéljük Bradnek a horrort. És még valami! Valami nincs rendben a Crestview Gimnáziumban, így kezdődik a rendkívül bonyolult, szálkuszáló történet. Egy megszállott gyilkos üldözi a középiskola tanárait és diákjait, de nem ám komolytalanul, akit utolér, annak nincs kegyelem, hainkább bő vére a földön.
 
Dwight (Pitt) és Paula (Akárki) végzős diákok, és ezért vagy másért, de együtt járnak. A különc és furcsán viselkedő Brian, akiről nem tudjuk, kicsoda, el akarja hódítani Dwight-tól Paulát. Ja, most már tudjuk. Brian két év után most tért haza a tengerészettől, és azt beszélik, hogy kórházban volt egy őrült bűntény miatt. Hamarosan Dwight-tal szokatlan és ijesztő dolgok történnek, bár az alaphorror illetve a horroralap szerint sohasem az a késforgató, aki elsőre annak látszik. Teszteljük le feltétlenül!
háopépé
2007.04.16
|
Cutting Class
amerikai horror, 87 perc, 1989


Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.