Rabold el az elnököt!

est.hu:
4/10
|
olvasói
(0)
Míg Stohl András a magyar Kamarás Iván, Michael Madsen joggal nyerhetné el az amerikai Mickey Rourke titulust. Mindkettejük fejszerkezete alkalmas lenne ugyanis középkori végvárak kapujának bedöntésére, ugyanakkor mindkettejük karrierje egyaránt bővelkedik csúcspontokban és szégyenfoltokban.
Hogy Madsen esetében a Rabold el az elnököt! melyik kategóriába sorolandó, azt már a következő történet is remekül példázza. Gengszterek egy csoportja elrabolja az egyik legprofibb hollywoodi kaszkadőrt, hogy – ezt tessenek figyelni – segédkezzen nekik az Egyesült Államok kormányának megdöntésében. Tennék ezt oly módon, hogy túszul ejtenék az elnököt, majd a meneküléshez szükséges autó vezetését a puffadt képű dublőrre bíznák. Ha pedig az megtagadná az együttműködést, golyót eresztenének bele.
 
Bár egy hasonló műgonddal kidolgozott storyboard után az ember joggal várna el egy kocka Ladás autós üldözést Ötvös Csöpi és Kardos doktor vezényletével, erre legnagyobb bánatunkra nem kerül sor. Marad tehát a fanyalgás és a morfondírozás arcpirítóan magas elvárásainkról. 
kirsch
2009.06.05
|
Executive Target
amerikai akciófilm, 92 perc, 1997
Rendező:

Joseph Merhi

(10 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
1
Sze
2
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
1
Sze
2
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.