Válaszcsapás

est.hu:
4/10
|
olvasói
2/10 (1)
Nick Mancuso már megint nem tudott normális filmben elhelyezkedni, de mi legyünk hálásak ezért, biztosan jól feldobja majd e késő éjjeli akciófilmet.
Hayden elnök a fennálló közel-keleti krízisre próbál megoldást találni, de elődjeitől eltérően ő a diplomáciával próbálkozik. Omar Hassid fundamentalista vezér viszont azonnal polgárháborúra buzdít, mert ő a szokásos módit alkalmazza. Feszültséget is okoz ezzel a Közel-Kelet és az Egyesült Államok között, nem egy fantasztikus film ez.
 
Hassid alakulatai hamarosan képesek lesznek hozzájutni a biológiai fegyverekhez, ezért az Egyesült Államoknak megelőző csapást kellene mérnie rájuk, különben nem lesz nagyon jó. Ám a csapás előkészítése közben Hassid emberei sem tétlenkednek, és az amerikai küldöttség repülőjén elrejtenek egy bombát, amelynek hatástalanítására már csak kevés idő marad. Öröm az ürömben, hogy a gonosz tábornok egy dologgal nem számolt, ami az alelnök asszony harcos rokonsága!
háopépé
2007.11.16
|
Purely Belter
amerikai akciófilm, 95 perc, 1998
Rendező:

Mark SobelIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.