Mindent bele, fiúk!

est.hu:
7/10
|
olvasói
9/10 (3)
Mind a mai napig megmosolyogtam a világvége eljövetelét taglaló jóslatokat, de ma valami olyasmi történt, amit baljós égi jelként értelmezek: egy kereskedelmi csatorna műsorra tűzött egy általam sosem látott Spencer/Hill produkciót.
„Vidéken” enyhítő körülménynek számíthat, hogy ez közel sem a duó legismertebb alkotása, de az isten szerelmére, 2010-et írunk, a Mindent bele, fiúk pedig immár közel negyven éves mű. Mindezt egy tisztességes tévénéző úgy éli meg, mintha most szembesülne először azzal, hogy a mikulás a fantázia szüleménye. Hiánypótló jelleggel nézzük hát a film tartalmát nagyon nagyvonalakban: 
 
Kicsi, öreg gép billeg a repülőtér leszállópályája fölött. Szárnya füstöl, a fék elromlott. A kényszerleszállás elkerülhetetlen, és a gép a hangár oldalába ütközik. Tűzoltóautók és mentők szirénázva sietnek a bajba jutott pilóták segítségére. Azaz, hogy sietnének. A két pilótának a haja szála sem görbült a kalandban, mosolyogva kötik el az első autót. 
kirsch
2010.02.05
|
Piu forte, ragazzi!
olasz akcióvígjáték, 89 perc, 1972
Színész:

Terence Hill
(Plata)

Bud Spencer
(Salud)

Cyril Cusack
(Matto)

(6 kép)


Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.