Pokoli játszma

est.hu:
5/10
|
olvasói
6/10 (1)
Boxleitner bácsi a Babylon 5-tel lett világhírű, amennyiben a világhír érvényes arra is, ha mind a 3400 rajongója jól el van osztva, szerte a világon.
Én szeretem, mert olyan igazságos volt a magyar hangja. És jófiús feje van, ami főszerep-osztásnál előny. Őt most itt Juddnak hívják, aki üzleti céllal érkezik Oroszországba (!), azon belül is Szentpétervárra. Sosem jó jel ez egy amerikánusnak. Szálláshelyének elfoglalása után megszállja őt a pionírszellem, és egy rövid autós városnézésre indul.
 
Más városát autóval fel ne fedezd! - szól a tanítás, nem véletlenül. Judd váratlanul összeütközik egy motorossal, aki beugorva kocsijába menekülésre kényszeríti az őt üldöző bűnözők elől. Valahogy nem jól üthette el, vagy mi. Az amerikai férfi ezzel egy szövevényes műkincslopási ügybe keveredik, de ez még nem minden a jóból. A tolvaj, akivel Judd kényszeredetten menekülni igyekszik a most már kettőjüket üldöző gengszterek elől, egy meglehetősen csinos hölgy, ami tovább rontja esélyeit normális élete folytatásához.
háopépé
2007.10.18
|
Perilous
amerikai thriller, 86 perc, 2000
Rendező:

James BruceIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.