Sittmentes Új Évet!

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
Rémálmaimban még mindig fülembe cseng az a szörnyű asztmás hörgés, melyre egy költséghatékony német thriller rendezője késztetett azáltal, hogy nem átallotta a Klinika sorozat Brinkmann professzorára bízni a pszichopata sorozatgyilkos szerepét.
Ehhez képest az ékszerbolt kirámolására készülő Peter Falk felettébb humánus hibridnek tűnik, ám a ballonkabát és a szivar fájó hiányát semmi nem tudja feledtetni. Hősünk egyébiránt egy kisstílű bűnözőt alakít, aki egy kiadós kudarcsorozat után egy igazán nagy dobásra készül. Társával együtt elő is állnak a bombabiztos tervvel, ám egy antikvitás-kereskedő feltűnése nem várt bonyodalmakhoz vezet.  
A Sittmentes Új Évet! se több, se kevesebb, mint a megtestesült b-kategóriás családi film. Kétségtelen előnye, hogy cseppet nem fogunk bosszankodni, ha egy-egy dialógust elmulasztunk a tévészobában ücsörgő nagyi harmincas évekbeli memoárjainak jóvoltából. 
kirsch
2009.05.08
|
Happy New Year
amerikai vígjáték, 78 perc, 1987
Színész:

Charles Durning
(Charlie)

Peter Falk
(Nick)

Jack Hrkach
(londiner)

Tom Courtenay
(Edward Saunders)

Wendy Hughes
(Carolyn)

(7 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.