...és megint dühbe jövünk

est.hu:
10/10
|
olvasói
10/10 (3)
Minden hónapban egy-egy régen látott kedvenc érkezik a hazai mozikba a Bud Spencer - Terence Hill párostól, a Bűnvadászok után a december Johnny és Charlie Firpo kalandjait hozza el nekünk.
A magyar címadás némileg megtévesztő, ugyanis a Különben dühbe jövünk a főszereplőket és a hatalmas pofonokat leszámítva semmilyen formában nem kötődik hozzá. A két Firpo évek óta nem találkozott, most azonban nagy szükségük lenne egymásra. A miami alvilág feje, a Görög a sportesemények eredményeit is manipulálja, ezért a haditengerészet csapata rendszeresen kikap a szárazföldiektől. Az admirális Johnny Firpo hadnagy segítségét kéri, akinek ehhez fel kell hajtania Charlie-t, a magának való kamionsofőrt. Ravasz csellel sikerült rávennie őt az együttműködésre, melynek eredményeként a rosszfiúk törött kézzel szedegethetik kihullott fogaikat. Ha egy szóban kéne összefoglalnom, annyit mondanék: sirály.
Hujber
2016.11.24
|
Pari e dispari
olasz vígjáték, 109 perc, 1978
Bud Spencer és Terence Hill mint féltestvérek osztják a pofonokat, s keverik a hamiskártyát. Terence a delfinek nyelvén beszél, Bud pedig a sirályokén.
Rendező:

Sergio Corbucci

Színész:

Bud Spencer
(Charlie Firpo)

Terence Hill
(Johnny Firpo)

Luciano Catenacci
(Parapolis)

Marisa Laurito
(Susanna)

Giancarlo Bastianoni
(Verdone)

Forgalmazza: Cinenuovo
Bemutató: 2016. december 1.
(19 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.