Ginostra

est.hu:
7/10
|
olvasói
1/10 (2)
Némely színészek gyakran panaszkodnak arra, hogy a közönség a mai napig hajlamos egy-egy húsz éve eljátszott kultikus karakterrel azonosítani őket. Nos, ha valaki, Harvey Keitel joggal vetemedhetne hasonszőrű vallomásokra.
Valószínűsíthető ugyanis, hogy nem csupán ezen sorok írója várta pl. a Coplandben, hogy ilyen megjegyzéseket tegyen: „ha másképp kapom vissza az autómat, mint ahogy odaadtam, Monster Joe két hullát takaríthat el.” Nos, tekintve, hogy ezúttal is elegánsan öltözött fontos embert játszik, önhibáján kívül ebben a műben is ott lebeg fölötte Mr. Wolf problémamegoldó szelleme. 
 
Egy FBI ügynök Szicíliában körülbelül hasonló komfortérzéssel rendelkező jelenség, mint az éjszakai sátorozó a szavannai pusztában. Matt Bensont ennek dacára is családjával több éves titkos küldetésre költöztetik Panareára. Festői környezetben laknak, előttük a Ginostra vulkán ormai. Egy napon az ügynök kihallgat egy árván maradt kisfiút, akinek családja bombamerénylet áldozata lett. Biztonsági okokból magához veszi Ettorét. A kényszerű és lassú örökbefogadás nem várt feszültségeket gerjeszt, idővel felesége is felfedi Matt titkát, amely szoros kötelékkel fűzi hozzá a fiú családját. 
kirsch
2010.01.15
|
Ginostra
amerikai-francia-olasz krimi, 135 perc, 2002
Rendező:

Manuel Pradal

Színész:

Harvey Keitel
(Matt Benson)

Andie MacDowell
(Jessie)

Harry Dean Stanton
(Del Piero)

Stefano Dionisi
(Giovanni Gigli)

Francesca Neri
(Elena Gigli)

Asia Argento
(apáca)

Veronica Lazar
(Suzanna Del Piero)

(7 kép)


Filmek a TV-ben
18:30
Váltságdíj
amerikai akcióthriller, 1996
18:40
A Föld inváziója - Csata: Los Angeles
amerikai sci-fi (ism.), 2011
18:45
James Bond: Dr. No
angol akciófilm, 1962
18:50
Gyilkos lövés
amerikai thriller, 1988
18:50
A csendestárs
amerikai vígjáték, 1996
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
12:35
Dot
I. évad, 6. rész
12:36
Masha és a medve
III. évad, 1. rész: Hazatérni nehéz
12:45
Végre otthon - Tip és Oh kalandjai
II. évad, 14. rész
12:45
Gumball csodálatos világa
2011, II. évad, 242. rész: Bocsáss meg!
12:50
Animanimals
I. évad, 11. rész
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.