Doktor Szöszi 2.

olvasói
10/10 (1)
Alapvetően a koncepcióval van a baj. Eszerint, ha egy film jól sikerült és sok pénzt hozott, akkor muszáj belőle folytatást gyártani - ami viszont szinte mindig gyengébbre sikerül, mint az eredeti. Ha azonban gyengére vagy közepesre sikerült munkákat vennének elő, mondván, hogy "igen, voltak itt eredeti ötletek, csak nem voltak jól kidolgozva, de majd a második részben bizisten mindent jóvá teszünk" - akkor talán érhetnének minket kellemes meglepetések, így viszont aligha.
A két évvel ezelőtt debütált üde és szellemes Doktor Szöszi történetének folytatása sem kivétel a szabály alól: az alkotók biztosra mentek és egy az egyben megismétlik az eredeti receptet, csak a helyszínt és a mellékszereplőket cserélték ki. 
 
Az örökké mosolygó, mindig rózsaszínben pompázó hiperoptimista Elle Woods-ot ugyanis megint lebecsülik szakmailag, de ő józan eszére és óriási szívére hallgatva ismét győzedelmeskedik. Igaz, ügyvédnőnknek ezúttal nem egy szimpla bűnügyet kell megoldania, hanem egy állatvédő törvényjavaslatot kell megszavaztatnia a Kongresszusban. Történik ugyanis, hogy esküvőjének előkészületei során Elle szeretné meghívni kedvenc chihuahuája, Bruiser szüleit is - bizony, kedves olvasó! -, csakhogy ők egy kozmetikai laboratóriumban "dolgoznak", meg kell hát menteni az ebeket! A történet hátralévő része is pont olyan bugyuta, mint az alaphelyzet és a chihuahua kutyák általában, s az egyetlen, aki mindezt képes megmenteni, a bájos Reese Witherspoon, a kis örökmozgó Duracell-tündér, kinek még a tömény rózsaszín is jól áll.
Vízer
2003.08.27
|
Legally Blonde 2: Red, White and Blonde
amerikai vígjáték, 95 perc, 2003
Dr. Szöszi Washingtonba megy! A Barbi babának álcázott penge agyú sztárügyvéd ezúttal az állatkísérletek elleni törvényjavaslat születésénél bábáskodik.
Színész:

Reese Witherspoon
(Elle Woods)

Sally Field
(Victoria Rudd)

Bob Newhart
(Sid Post)

Luke Wilson
(Emmett Richmond)

Regina King
(Grace Rossiter)

Jennifer Coolidge
(Paulette)

Bruce McGill
(Stanford Marks)

Dana Ivey
(Libby Hauser)

Mary Lynn Rajskub
(Reena Giuliani)

Műsoron a TV-ben

Prime
 2020.08.23., vasárnap, 21:00

LinkekFilm premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
19:00
Tűz a víz alá!
amerikai vígjáték, 1996
19:05
Átkozott boszorkák
amerikai romantikus vígjáték, 1998
20:00
Annabelle 3
amerikai horror, 2019
20:00
Végtelen
spanyol romantikus film, 2018
20:00
Mia és a milliomos
német romantikus vígjáték, 2010
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.