Testvérbosszú

est.hu:
8/10
|
olvasói
(0)
William Dafoe az a fajta főgenya, akivel az Omen Damienje akkor sem merne szarakodni. Akkor sem, ha maga Hannibal Lecter venné nyakba őt. Ezúttal azonban - 33 halott ide vagy oda - némileg rendhagyó figurát alakít.
Persze nem kell megijedni, ez alatt jobbára nem más értendő, mint hogy obligát lelki torzulása mellé némi humánum is vegyül az általa alakított FBI ügynök karakterébe. Emberünk ezúttal egy leszámolás-sorozat végére igyekszik pontot tenni.
 
Conner és Murphy MacManus ikertestvérek, akik egy adag bátorságért nem mennek a szomszédba. Egy nap összetűzésbe keverednek a fél Bostont rettegésben tartó orosz maffiával és ennek eredményeként két gengszter holtan marad a helyszínen. A rendőrség annak láttán, hogy a fiúk elvetemült bűnözőket tettek el az útból, szemet huny az eset fölött. Hamarosan újabb közveszélyes alvilági alakok holttestére bukkannak, s felmerül a gyanú: az ikrek folytatják igazságosztó akciójukat az eddig érinthetetlennek hitt fő maffiózók ellen. 
kirsch
2009.12.10
|
The Boondock Saints
amerikai-kanadai krimi, 110 perc, 1999
Ír ikerpár nekilát megszabadítani Bostont a bűnös elemektől. A nép szentként tiszteli őket, és a nyomukat bottal ütő FBI-ügynök sem bánja a szíve mélyén, amit csinálnak.
Rendező:

Troy Duffy

(5 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.