Míg a jackpot el nem választ

est.hu:
7/10
|
olvasói
8/10 (219)
Ha van valami, amit még Kate Hudson és Matthew McConaughey újbóli egymásra találásánál (Bolondok aranya) is jobban vártunk, biztos, hogy Cameron Diaz és Ashton Kutcher első alkalomból történő egymásnak eresztése.
Hiszen külön-külön számtalan romantikus komédiában láthattuk már a két művészt Az élet sójától a Holidayig, illetve A főnököm lányától A csajom apja idegesig, Kutcher barátunk pedig köztudottan kedveli a nála idősebb nőket - szóval ez a dolog csak jól sülhet el. 
 
Las Vegas, a bűnös város legendáját leginkább a filmek táplálják és építik - a Míg a jackpot el nem választ is egy újabb ebben a végtelennek tűnő sorban. Joy és Jack, két New York-i is Las Vegasban, majd egymás karjaiban köt ki egy őrült éjszakán, hogy azonnal házasságot kössenek - és megnyerjék a hárommillió dolláros jackpotot a félkarú rablón. S hogy a szimbiózis még tökéletesebb legyen: az összeget Jack nyeri Joy 25 centesével. Az eredeti címmel ellentétben azonban - ami egy szintén a filmekből ismert amerikai közmondásra utal - mindez nem marad Vegasban, hiszen hiába próbálja a két fél érvényteleníteni az elhamarkodott nászt: egy különös bírói ítélet hathavi (próba)házasságra és együttélésre kötelezi őket. Beindulnak hát a dolgos hétköznapok és egymás szívatása - és (ahogy az az ilyen screwball comedykben, azaz „nemek harca-vígjátékokban” lenni szokott) talán még valami más is... 
 
A tökéletes hangulatról pedig Diazon és Kutcheren kívül olyan színészek gondoskodnak, mint Dennis Farina vagy Queen Latifah, akit egy tőle szokatlan szerepben láthatunk. 
 
firkász
2008.04.30
|
What Happens in Vegas
amerikai romantikus vígjáték, 95 perc, 2008
Joy és Jack egy őrült Las Vegas-i hétvégén nemcsak (később visszavonni kívánt) házasságot köt egymással, de meg is nyerik közösen a hárommilliós jackpotot – ez ám a dilemma! A két romkomsztár, Cameron Diaz és Ashton Kutcher ezúttal együtt hódít.
Rendező:

Tom Vaughan

Színész:

Cameron Diaz
(Joy McNally)

Ashton Kutcher
(Jack Fuller)

Queen Latifah
(Dr. Twitchell)

Dennis Farina
(Banger)

Rob Corddry
(Hater)

Lake Bell
(Tipper)

Jason Sudeikis
(Mason)

Treat Williams
(id. Jack Fuller)

Krysten Ritter
(Kelly)

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2008. május 8.
(11 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:10
Floridai álom
amerikai film, 2017
18:15
Barátom, Róbert Gida
amerikai családi film, 2018
18:25
Fehér Isten
magyar filmdráma, 2014
18:45
Üvöltő szelek
angol-amerikai romantikus filmdráma, 1992
18:50
Szuperhekusok
olasz akcióvígjáték, 1985
Ma ingyenes a belépés a múzeumokba! A szentendrei Skanzenban ?56 falun című kiállítást nézhetitek meg! @szentendreiskanzen #56falun #oktober23 #nemzetiunnep
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.