Lara Croft: Tomb Raider 2. - Az élet bölcsője

est.hu:
6/10
|
olvasói
7/10 (42)
Minden idők egyik legnépszerűbb számítógépes játékából, a Tomb Raiderből 2001-ben készült az első film. A mérsékelt siker ellenére csak két évet kellett várni a folytatásra, de többek szerint nem kell attól tartanunk attól, hogy trilógiává fejlődik a dolog.
Santorini szigete közelében egy tengerrengés következtében hozzáférhetővé válik Nagy Sándor Luna Temploma. A templom több értékes kincs mellett egy gömböt is rejt, melynek segítségével megtalálható Pandora szelencéje. A szelence a legsötétebb gonosz erő hordozója, birtokosa korlátlan hatalomra tehet szert. Egy gátlástalan tudós minden áron meg akarja szerezni a szelencét. A brit titkosszolgálat Larát (Angelina Jolie) kéri fel, segítsen megakadályozni, hogy a szelence illetéktelen kezekbe kerüljön. Lara kijuttatja egykori szerelmét, Terryt (Gerard Butler; Dracula 2000, Idővonal) egy kazah börtönből, és segítségével a szelence nyomába ered.
 
Jan de Bont, a rendező (Féktelenül, Twister) a Féktelenül 2.-Teljes gőzzel sikertelensége után egy újabb bukást könyvelhetett el, a film alig több pénzt hozott, mint a gyártási költség fele. A film a bukás és a rengeteg negatív kritika ellenére nézhető, és végül is nem kerül semmibe este odakapcsolni.
fujisan
2006.02.01
|
Lara Croft: Tomb Raider: The Cradle of Life
amerikai akciófilm, 117 perc, 2003
A formás régészlány visszatér: búvárkodik görög romok között, motorozik a kínai nagy falon, és megtalálja Pandora szelencéjét Afrikában. Jobb, mint az első rész!
Rendező:

Jan De Bont

Színész:

Angelina Jolie
(Lara Croft)

Gerard Butler
(Terry Sheridan)

Ciarán Hinds
(Jonathan Reiss)

Noah Taylor
(Bryce)

Chris Barrie
(Hillary)

Simon Yam
(Chen Lo)

Djimon Hounsou
(Kosa)

Til Schweiger
(Sean)

Jonny Coyne
(Gus Petraki)

(7 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
1
Sze
2
Cs
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
1
Sze
2
Cs
3
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.