Jennifer 8

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
A legrosszabb dolog, amit egy múlt démonai elől menekülő, megtört nyomozó tehet, az nem más, mint hogy pihenésre adja a fejét. Hétszentség ugyanis, hogy öt másodpercen belül egy gyilkossági ügy közepén találja magát.
A dolgot pedig súlyosbítja, hogy mindezt úgy kényszerül megoldani, hogy közben válogatott flashbackek gyötrik a múltból. Vagy halott társa képét látja maga előtt, vagy valami tizenhat éves betörőjét, akit azért puffantott le, mert a kezében lévő konzervnyitót páncélökölnek nézte. 
 
Kisvárosban keres nyugalmat John Berlin, a kiégett nagyvárosi zsaru. Ezzel szemben szörnyű bűncselekmény-sorozat közepébe csöppen. Őrült gyilkos tartja rettegésben a lányokat a vakok intézetében. Berlin nyomozó régi barátjával és társával nyomoz a Jennifer címszó alatt futó ügyben. Az információgyűjtés során találkoznak a hetedik áldozat szobatársával, Helenával, aki Berlint a volt feleségére emlékezteti. A nyomozó egyre biztosabb abban, hogy a lány lesz a következő célpont. Csapdát állítanak a gyilkosnak, aki azonban megöli a nyomozó társát. A gyilkossággal Berlint gyanúsítják. 
kirsch
2011.02.10
|
Jennifer Eight
amerikai thriller, 119 perc, 1992
(6 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.