Dermesztő szél

est.hu:
6/10
|
olvasói
4/10 (5)
Ó, miért? Ó, miért térnek le mindig a biztonságos főútról a horrorfilmek egészséges külsejű, mégis rövid életű fiatal hősei?
Hát nem láttak már tucatnyi más horrorfilmet, ahol vidám társaságokat aprítanak fel, esznek meg vagy változtatnak viaszbábukká degenerált helyi lakosok, mellesleg erősen visszavetve mindenféle kistérségi fejlesztés imidzsét? Pedig ezt teszi a csinos, de nem túl jó természetű Lány és a kissé jelentéktelennek tűnő Fiú. Pedig ők ketten nem is ismerik egymást, csak futólag, hiszen egy egyetemre járnak, még egy közös órájuk is van, de a Lány csak bekéredzkedett a Fiú kocsijába - akinek még a nevét sem tudja, és az számunkra sem fog kiderülni -, hogy hazajusson a téli szünet alatt, bár egyre inkább úgy tűnik, hogy a Fiú nem véletlenül tett ki egy hirdetést, ingyen fuvart ajánlva fel.
 
Ám mire a Lány ráébred, hogy a másik gyanúsan sokat tud róla, már egy elhagyatott, jeges úton járnak, és hamarosan tomboló hóvihar ejti őket rabul, majd egy különös autó leszorítja őket az útról. A halálra rémült fiatalok hirtelen rádöbbennek, hogy a csontig hatoló hidegnél van nagyobb problémájuk is, és mikor pár régi újság kerül a kezükbe, kiderül, hogy ezen a mellékúton már nagyon-nagyon hosszú ideje folynak nagyon-nagyon csúnya dolgok. És naná, hogy még térerő sincsen! A szinte teljesen kétszereplős horrordrámában - igaz, kötelezően felbukkan néhány elég furcsa és pár nagggyon ijesztő karakter is - Emily Blunt viszi a filmet a hátán. Blunt már Az ördög Pradát viselben is az egyik legjobb szereplő volt, és most is remek: egyszerre tud házsártos és vonzó lenni, ami csak nagyon kevés lánynak sikerül. És a fiatalok még Nietzschéről is értekeznek egy picinyt!  
 
Forrás: Est.Tv Magazin
 
2008.10.31
|
Wind Chill
amerikai-angol filmdráma, 91 perc, 2007
Rendező:

Gregory Jacobs

Színész:

Martin Donovan
(járőr)

Emily Blunt
(lány)

Ashton Holmes
(fiú)

Ned Bellamy
(hókotró sofőr)

Chelan Simmons
(szőke lány)

(8 kép)


Filmek a TV-ben
18:10
18:20
Tűzparancs
amerikai akciófilm, 1996
18:30
Zorro
olasz-francia kalandfilm, 1975
18:40
A galamb
török film, 2018
18:40
Pomádé
amerikai zenés film, 1978
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
04:01
Chuggington - Jelvényt akarok!
I. évad, 8. rész: Chuggington Badge Quest 01
04:02
Pat, a kutya
2017, I. évad, 63. rész: Katasztrófa vacsorára
04:05
Chuck megoldja
I. évad, 5. rész: Malac mentés
04:06
Chuggington - Jelvényt akarok!
I. évad, 9. rész: Chuggington Badge Quest 01
04:10
Gumball csodálatos világa
2011, V. évad, 841. rész: A cécó
Játék
A Bosszúállók-széria negyedik felvonása egy 22 filmből álló történetfolyam megismételhetetlen lezárása, egy monumentális utazás utolsó állomása.
Ma még tart a Vegetáriánus Fesztivál előadásokkal, filmekkel, egészséggel és ételekkel. #vegetáriánusfesztivál #vegetarianus #joga #vegan #egeszseg #fenntarthatosag #programajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.