A csajok háborúja

est.hu:
6/10
|
olvasói
6/10 (64)
Azt akár személyes tapasztalatból is tudhatjuk, milyen kellemetlen szájízt képes okozni egyes menyasszonyoknál, ha meglátják valaki máson saját esküvői ruhájuk pontos mását. S ha két lagzit ugyanarra a helyszínre és időpontra tűznek ki, akkor aztán beindul a kőkemény aracsata.
Pedig Liv (Kate Hudson) és Emma (Anne Hathaway) gyerekkoruk óta a legjobb barátnők, és a lánykérés-esküvőiruha-vásárlás-tervezgetés során is végig kitartanak egymás mellett - egészen addig, amíg úgy nem hozza a sors (azaz egy szerencsétlen emberi mulasztás), hogy az esküvőszervező irodában mindkettejüknek a Plaza Hotelbe, ráadásul ugyanarra a napra és órára foglalnak időpontot. Mivel egyikük sem tud lemondani a hőn áhított álomesküvőről, elkezdődnek a piszkos kis játszmák, ocsmány trükkök - csupa olyan, amilyet a feldühödött nők művelnek a legjobban. 
 
Az jórészt egyéni ízlés kérdése, ki mennyire élvezi a csalárd módon történő felhizlalásból, egymás hajának és bőrének rút színekre való festéséből és egyéb nyalánkságokból álló háborúskodást, de A csajok háborújában ábrázolt legtöbb helyzet valóban szórakoztató. A két színésznő azonban nem erőlteti meg magát túlságosan, és pechjükre két sokkal jobb alakítás halványítja el játékukat: a Zene és szövegből ismert Kristen Johnstont és Bryan Greenberget az Első a szerelemből vétek ilyen mellékszerepekre pazarolni. További kínzó kérdés, ami felvetődik a komédia megtekintése után: mégis hogy tudott Kate Hudson előző filmje óta ilyen hatalmasra puffadt fejet növeszteni magának? 
fürkész
2009.01.22
|
Bride Wars
amerikai vígjáték, 100 perc, 2009
Két legjobb barátnő nagy bajba kerül, amikor kiderül, hogy egy napon kell esküdniük. Pazar vígjáték unatkozó milliomosoknak.
Rendező:

Gary Winick

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2009. január 29.
(15 kép)


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Cs
9
18:05
Lány a tenger fenekén
német romantikus film, 2011
18:25
Trükkös öregfiúk
francia vígjáték, 2018
18:30
Hidalgo - A tűz óceánja
amerikai kalandfilm, 2004
18:35
Szombat esti láz
amerikai musical, 1977
18:40
Vad Kunság - A Puszta rejtett élete
magyar ismeretterjesztő film, 2015
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.