Szextúra

est.hu:
7/10
|
olvasói
9/10 (15)
A felnőttfilmek barátainak nagy bánatára ez a film sokkal ártatlanabb, mint a címe, hiszen sajna nem egy olyan túráról szól, amin végig szexelnek, hanem egy olyanról, melynek végcélja a szex.
 Tinivígjátékunk főhőse a számtalan filmből ismerős kissé lúzer srác, Ian, aki a gimit elvégezve más értelemben is éretté akar válni: el akarja veszíteni a szüzességét - és ezt egy road-movie keretein belül készül megtenni, ugyanis a neten megismert, vonzó (fényképű) Cukorcica Knoxville-be hívja találkára a chicagói fiút. Ian két fegyverhordozót is visz magával a hosszú autóútra (a bátyjától lopott 1969-es Pontiac mellé): a nála hátrányosabb megjelenésű, a nők körében mégis arató Lance-t (aki kiköpött későtini „meztelen dobos”) és legjobb havernőjüket, aki mit sem tud a kis utazás céljáról, és azt hiszi, a lábrákban (!) szenvedő nagyihoz igyekeznek... 
 
Az Andy Behrens első regényén alapuló Szextúra jobb pillanataiban a Superbadet idézi, a rosszabbakban viszont sajnos az Amerikai pitét és klónjait. Furcsa keveréke a könnyed (sőt kissé üres) komédiának és az olyan életszagú jeleneteknek, melyekben a nézők is kínosan érzik magukat a főhősökkel együtt (lásd félresiklott, túlragozott beszélgetés hős és hősnő között egy házibulin). A Szextúra alkotói ezenkívül igen jól vezetik fel és zárják le művüket („a nagy leszámolás” a parkolóban már-már csillagos ötös), de sajnos kötelességüknek érezték főhajtást tenni az altesti és egyéb módon gusztustalan vígjátékok felé - bár ez ennél a műfajnál minden bizonnyal elkerülhetetlen. 
 
fürkész
2009.01.06
|
Sex Drive
amerikai vígjáték, 109 perc, 2008
Szüzességellenes útifilm egy nyikhaj csávóval a főszerepben, aki internetes szerelmét akarja becserkészni.
Rendező:

Sean Anders

Forgalmazza: SPI
Bemutató: 2009. január 8.
(9 kép)


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
18:10
A Da Vinci-kód
amerikai thriller, 2006
18:10
A nyughatatlan
amerikai dráma, 2005
18:15
A nő, aki előttünk jár
amerikai film, 2017
18:30
A 22-es csapdája
amerikai háborús film, 1970
18:45
Galaktikus támadás
amerikai sci-fi, 1996
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.