Charles és Diana: Nemesi tragédiák

est.hu:
5/10
|
olvasói
10/10 (4)
Az erősen Story tévés cím alapján az alábbi dolgokra következtethetünk: a műélvezet jelen esetben elengedhetetlen, ha nincs birtokunkban egy vérnyomásmérő, egy hajcsavarszett, valamint Aradszky László Még ide-oda húz a szív c. bakelitje.
Azért az alkotók becsületére váljék, hogy még az ominózus baleset előtt éreztek késztetést rá, hogy a lapátfülű trónörökös magánéletén csámcsogjanak. Ekkoriban pedig még David Hasselhoff sem hangoztatta, hogy viszonya lett volna a Dianával. 
 
Minden kislány arról álmodik, hogy egyszer egy herceg menyasszonya lesz és világraszóló esküvőn megy majd feleségül a délceg herceghez. A huszadik században ez már nagyon ritka alkalom, de a 18 éves Diana Frances Spencernek ez az álma 1981. július 29-én teljesült. A wales-i herceggel megtartott esküvője a lehető legpazarabb volt és a világ legtöbb országában milliók követték nyomon, ahogy később egész életét. A fényes esküvővel azonban egy szabadabb, emberibb életszakasz is lezárult az életében. Walesi hercegnőként már nem élhette tovább kortársai emancipált életmódját, hanem kemény munkával, sok szenvedéssel kellett beilleszkednie egy uralkodó család ellentmondást nem tűrő gépezetébe. 
kirsch
2010.07.12
|
Charles and Diana: Unhappily Ever After
amerikai filmdráma, 88 perc, 1992
Rendező:

John PowerFilmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.