Szörnyek az űrlények ellen

est.hu:
8/10
|
olvasói
8/10 (47)
Miután a filmesek már összeeresztették Freddyt Jasonnel és az alieneket a predátorokkal, a háború immár totálissá vált, és az ötvenes évekbeli inváziós sci-fi űrlényeire az összes B-filmes szörnyeteget rászabadítják - méghozzá 3D-s animációban.
 Műfaji keveredésnek lehetünk tehát tanúi (inváziós sci-fi a szörnyfilmek ellen), éppen ezért a felnőttek (és a szóban forgó filmzsánerek szerelmeseinek) szórakozását biztosító filmes idézetek garantáltak. Szóval, aki látta A fekete lagúna szörnye, Az 50 láb magas nő támadása, A massza, az E.T. vagy A függetlenség napja című filmeket (esetleg bármelyik remake-jüket vagy újrahasznosításukat), egész biztosan jót mulat majd az azokból lopott szörnyeken és kicsavart jeleneteken. 
 
Ami meg az újmódi animációs filmek másik, kevésbé fontos célcsoportját illeti: a gyerekek már pusztán azon könnyesre nevetik majd magukat, amikor előállnak és megpróbálják megmenteni bolygónkat a földönkívüliek támadásától a rémek. Nevezetesen a nem annyira félelmetes, mint inkább félős Rovaroszaurusz, a Hiányzó Láncszem névre hallgató halember, Doktor Csótány professzor, az őrült tudós, B.O.B., az agy nélküli, ám elpusztíthatatlan zselés massza és a csapat legvonzóbb tagja, Susan, az egy véletlen baleset folytán hatalmasra nőtt leányzó. 
 
Az animációs film további érdekessége pedig, hogy az újgenerációs 3D-nek (név szerint az InTru 3D technológiának) köszönhetően az élmény minden korábbinál lenyűgözőbb, kár lenne tehát kihagyni ezt az egyszerre látványos és vicces filmet. 
firkász
2009.03.18
|
Monsters vs. Aliens
amerikai animációs film, 90 perc, 2009
Az űrlények támadását a Föld lakói B filmes szörnyek hadba állításával akarják visszaverni. Csupa szív vígjáték kicsiknek és nagyoknak.
Forgalmazza: UIP-Duna Film
Bemutató: 2009. április 2.
(5 kép)


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
Megérkezett a Walt Disney animációs stúdiójának újabb térdcsapkodóan vicces és kreatív kalandfilmje, a Ralph lezúzza a netet!
Filmek a TV-ben
18:25
A Sárkánykapu repülő kardjai
kínai akciófilm, 2011
18:25
Miss Hanoi
cseh krimi, 2018
18:30
Kemény ügy
ausztrál kalandfilm, 2017 (feliratos)
18:30
Scooby-Doo: Kék Sólyom maszkja
amerikai animációs film, 2012
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.