Willow

est.hu:
6/10
|
olvasói
10/10 (7)
A Twin Peaks törpéje gyermekkoromban olyannyira traumatizált, hogy megfogadtam, többé nem leszek hajlandó megnézni olyan filmet, melyben 150 cm-nél alacsonyabb felnőtt emberek tűnnek fel a képernyőn. A Willow megtekintését már csak ezért is hanyagoltam. Később pedig végérvényesen megutáltam a fantasyt.
A műfaj népes rajongótáborának kedvéért – törpe és Wal Kilmer ide vagy oda - azonban örömmel ajánlom a filmet. Dacára annak/annál is inkább, mert az a Ron Howard ült a rendezői székben, aki Angyalok és démonok c. alkotásával reverendás emberek sokaságát haragította magára.
 
Willow Ufgood azok közé az apró emberek közé tartozik, akik főleg bányászatból és gazdálkodásból élnek. Bár ők békés emberek, körülöttük és a daikinik között a jó és a rossz háborúja dúl. Willow-nak különös szövetségese akad az ellenség tagjai között, egy kiközösített daikini harcos, Madmartigan személyében. Madmartigan erejét és életét nem kímélve küzd a legkülönbözőbb alakot öltött gonosz, a mindenre képes boszorkány, Bavmorda királynő ellen. 
kirsch
2009.08.26
|
Willow
amerikai kalandfilm, 126 perc, 1988
Rendező:

Ron Howard

(10 kép)


Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.