Hannah Montana: A film

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (196)
Szép gesztus a tévésorozatok készítőitől, hogy időről időre igyekeznek kirobbantani rajongóikat otthonaikból. Ez a tiniőrületből kinőtt filmváltozat is inkább gesztus, mint film, de legalább kedveske.
Az énekesnői álmokat dédelgető kislányok és a fejletlen női testek rajongói számára egyaránt élvezetes mulatást biztosít Hannah Montana, azaz Miley Stewart nyári vidéki kalandja, melyből megtudjuk, hogy az igazi értékek az ember gyökérzetében leledzenek, és hogy tulajdonképpen a Föld egy nagyon barátságos bolygó, ahol még azok is boldogan élhetnek, akiknek az élete egy hazugság, és bazi nagy az ökológiai lábnyomuk. Mert adott ugye egy tinisztár, aki szőke parókában hozza izgalomba szerencsétlen kortársait, az apja a menedzsere, és ráadásul képes egy pár cipő miatt összeverekedni egy puccos üzletben. Ő Hannah Montana - polgári nevén Miley Stewart -, akinek kissé rekedtes a hangja, de a mozgása olyan jó, mintha egy pekingi artistaképzőben 3 éves kora óta verték volna bele a tudományt. Hősnőnk elégedett az életével, egy apai csel hatására mégis szülővároskájában találja magát, ahol tehénlepények és belassult emberek között kell rátalálnia régi önmagára.
 
Az ifjúsági filmek minden kötelező eleme megtalálható a Hannah Montana-mozifilmben, kapunk némi ízelítőt a vidéki Amerikából is, és a történet végére már nem is olyan zavaró, hogy ez a kis töltött galamb kettőnél több lélekállapotot akar tolmácsolni szegényes színészi kelléktárával. 
 
csmozi
2009.04.17
|
Hannah Montana: The Movie
amerikai zenés vígjáték, 96 perc, 2009
Egy sikeres tinisztár visszatér tennessee-beli otthonába, hogy megtanulja, mi az igazán fontos az életben. A népszerű tévésorozat filmes folytatása.
Rendező:

Peter Chelsom

Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2009. április 23.
(17 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.