Dr. Halál 2. – A rémület folytatódik

est.hu:
4/10
|
olvasói
(0)
Az előző rész tanulsága alapján kijelenthetjük, hogy a hagyományos tudatmódosító szerek ide kevésnek bizonyulnak. Még ha törvénybe is ütközik, senki ne fusson neki a filmnek anélkül, hogy le nem szüretelt előzőleg egy komplett mákmezőt.
Akinek netalántán kimaradt volna az előző mű: a címszereplő nem más, mint a fogász szakma válasza Mengele doktorra. Mióta az asszonyt rajtakapta a kertésszel kamatyolni, előszeretettel végez gyökérkezelést fúrógéppel, fogkőcsiszolást gyémántvágó flexszel, valamint foghúzást harapófogóval. 
 
Dr. Feinstone megszökik az elmegyógyintézetből, ahová a korábban elkövetett brutális bűntettek miatt zárták. Dr. Caine-ként érkezik egy Paradise nevű kisvárosba abban a reményben, hogy egy új, normális életet kezdhet. Amikor leesik a koronája, kénytelen felkeresni a helyi fogorvost, aki rosszul ragasztja vissza. A fogorvos büntetése halál. A helyi lakosok fogászuk eltűnése után dr. Caine-t rábeszélik, hogy vegye át a praxist. Ekkor újra elszabadul a pokol. 
kirsch
2010.09.22
|
The Dentist 2
amerikai horror, 95 perc, 1998
Rendező:

Brian Yuzna

(10 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.