Egy élet ára

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
Mindig vérzik a szívem, ha egy amúgy ígérettel teli filmes ötlet ergya megvalósítással kerül képernyőre. Márpedig a tévéfilmes műfajban tucatjával születnek olyan forgatókönyvek, melyek rászolgálnának, hogy pénzes befektetők kezébe jussanak.
Ehelyett a dialógusok más produkciókban mutáns tacskógyíkokra vadászó amatőr színészek szájába kerülnek, míg a forgatás helyszínéül – takarékossági okokból – a rendező lakása szolgál. Nos, vélhetően ezúttal sincs ez másképp. 
 
Amikor Cheryl Wilton 11 éves lánya, Emily leukémiás lesz, az asszony minden követ megmozgat, hogy donort találjon a csontvelő-átültetéshez. Mivel erőfeszítése nem jár sikerrel, kénytelen volt férjéhez, Emily apjához fordulni segítségért. Kiderül, hogy Kurt alkalmas lenne donornak, ám megkéri az árát. Kétes üzleti ügyei miatt hatalmas összeggel tartozik egy helyi maffiózónak, és az élete múlik azon, hogy időben tudjon fizetni. Cheryl és második férje minden pénzüket összeszedik, de még így sincs meg a szükséges összeg. Kurt azzal próbálja meggyorsítani a folyamatot, hogy elrabolja Emilyt, ám közben a maffia is a nyomára bukkan. 
kirsch
2010.04.22
|
Saving Emily
kanadai thriller, 93 perc, 2004
Rendező:

Douglas Jackson

Színész:

Michael Riley
(Kurt)

Bruce Boxleitner
(Gregory)

Alexandra Paul
(Cheryl)

Chuck Shamata
(Russo)

Sophie Gendron
(Taylor)

Barry Flatman
(Theo nagybácsi)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.