Ilyen a formám

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (42)
Egy kis spermára lenne szükségünk – szól az örök érvényű Woody Allen-mondás, és a legújabb Jennifer Lopez romantikus komédia is hasonló felütéssel kezdődik, de a bonyodalmak csak itt kezdődnek, hiszen ez még csak a kezdet.
Személy szerint jobban szerettem Jennifer Lopezt az olyan filmekben, mint A sejt, a Halálkanyar vagy a Mint a kámfor, vagyis kemény, de dögös szerepekben, de ha öt év kihagyás után már megint romantikus komédiázni akar, hát úgy is megnézem, mert tök rendes vagyok. Ami azt illeti, J-Lonak gyönyörű mosolya van, szóval a vígjátékkal sincs sok baj, ha rendesen megírják neki – bár az llyen a formámról ezt merészség lenne kijelenteni. Igaz, vannak, akik nagyon fogják élvezni a filmet: akik gyerekere vágynak, akik gyereket várnak és hasonlók, a központi téma ugyanis a terhesség, illetve a terhesen pasizás.
 
Hősnőnk, Zoe hosszú és sikertelen párkeresés után épp mesterséges megtermékenyítésen esett át, amikor belebotlik a jóképű sajtkészítőbe, Stanbe, mert a sorsnak már csak ilyen a humorérzéke. Hopp, járni is kezdenenek, és ez a gyerekdolog csak akkor kerül elő, amikor Zoe-ra rájön a szaporahányás, meg minden, ami a terhességgel jár. A hosszú tévés múltra visszatekintő, de csak első játékfilmjét készítő Alan Poul ugyanis minden várandóssági tünetet szépen sorra vesz, nehogy lemaradjunk valamilyen poénról. Kívánósság, aluszékonyság, hízás, hangulatváltások kipipálva, ami csupa csajos téma, miközben Jenniferből csak némi popsit láthatunk – van is róla egy találó beszélgetés a filmben, míg a másik főszereplő, a jóval kevesebb teret kapó Alex O'Loughlin pedig olyan, mint a szegény ember Hugh Jackmanje, ami azért is frappáns hasonlat, mert ő is ausztrál, csak titkolja. Randifilmnek csak komoly szándékkal válasszuk, már csak a vízben szülős, dobolós rész miatt is!
Vízer
2010.05.28
|
The Back-up Plan
amerikai romantikus vígjáték, 90 perc, 2010
Az önmagát mesterségesen teherbe ejtő nő másnap találkozik élete szerelmével, aki még nem készült fel az apaságra.
Rendező:

Alan Poul

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2010. június 10.
(8 kép)


Film premierek

Rambo V. – Utolsó vér

amerikai akciófilm, 89 perc, 2019

Folyékony arany

magyar dokumentumfilm, 77 perc, 2019

Az Aranypinty

amerikai filmdráma, 149 perc, 2019

Ad Astra – Út a csillagokba

amerikai-brazil sci-fi, 122 perc, 2019

János vitéz

magyar animációs film, 70 perc, 1973
Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
18:05
Így ne legyél elnök
amerikai életrajzi film, 2018
18:05
Két nő és egy férfi
német vígjáték, 2012
18:15
Pata tanya: Baromi buli
amerikai-német animációs film, 2006
18:30
G-Force - Rágcsávók
amerikai családi kalandfilm, 2009
18:40
Az Amazonas kincse
amerikai akcióvígjáték, 2003
Gül Baba kulturális fesztivál mától vasárnapig. Türbe, rózsák, kiállítás és sok zene- Budapest és a török kultúra. #gulbaba #gulbabakultfeszt
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.