Visszatérés a Kísértet-hegyre

est.hu:
6/10
|
olvasói
6/10 (6)
Nem is oly rég történt, hogy az elmegyógyintézet néhai lakói cafatokra cincáltak egy komplett turistacsoportot, a notórius házba újabb látogatók érkeznek. Ahelyett, hogy kivennének egy olcsó víkendházat Makkoshotykán!
Bár könnyen lehet, hogy a tücsökciripelésnél és a szénaszagnál még az is vonzóbb opció, ha egy elhunyt kalaposmester harapja meg az ember orrnyergét. A szelleminvázió hamarosan kezdetét veszi, ám és ezúttal sem holmi kisiskolások borítják magukra a nagymuter fehér lepedőjét. 
 
A Háznak új története van - még dermesztőbb, mint az első! Amikor a Ház a Kísértet-hegyen ismét egy csapat gyanútlan látogatót fogad, maga a fáradhatatlan, könyörtelen gonosz lendül hátborzongató akcióba. A szadista Dr. Vannacutt és az elmegyógyintézetben elhunyt betegek szellemei csapdába ejtik új vendégeiket. És ha rajtuk múlik, a Házból ezúttal senki sem szabadul élve. 
kirsch
2011.08.03
|
Return to House on Haunted Hill
amerikai horror, 79 perc, 2007
Rendező:

Víctor GarcíaFilmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.