Alfa és Omega 3D

est.hu:
5/10
|
olvasói
7/10 (14)
Alfahímekről nyilván mindenki hallott már, de ha eddig nem tudtuk volna, léteznek omegák is. Ők azok, akik játékkal és humorral segítik a falkaszellemet (még ha azok a „Ne told a pukis hátsódat az orrom alá!” vagy...
...a „Ne add fel, én érzem benned az X-faktort!” tartományban mozognak is). Sőt vannak ám alfanőstények is: egy közülük a büszke és bátor Kate, a falkavezér lánya, aki igazi vezéregyéniség. Humphrey viszont született omega, a csapat bohóca, így ők ketten sosem lehetnek egymáséi; bármennyire is csorgatja a nyálát az ifjú farkas a bájos farkaslány után. Egy nap azonban – épp mielőtt Kate-et „eljegyeznék” egy rivális, ám potenciálisan szövetséges falka hódító alfájával – pont kettejüket választják ki a Jasper Nemzeti Park vadőrei, és egy másik, idahói parkba szállítják őket szaporodás és sokasodás céljából. Mivel azonban Kate hiányában kitörne a bandák közti háború, mindenképpen vissza kell jutniuk Kanadába.
 
Habár Anthony Bell és Ben Gluck (Mackótestvér 2.) animációs filmjének elég összetett és fordulatos a cselekménye (a két farkas valóban izgalmas kalandokat él át együtt: lakókocsiban utaznak, golfozó libákkal találkoznak, medvékkel küzdenek), nem elég jó a humora és sokszor erőltetettek a gegjei (a holdvonyítás és az azt kísérő tánc kifejezetten kínos). Ezenkívül sajnos maga az animáció sem elég szép: oldalról ábrázolva még pofásan néznek ki a farkasok, de elölről egyszerűen nem sikerült jól megragadni őket – a főhősnő anyja például gyakran sokkal inkább hasonlít Miss Röfire, mint farkasmatrónára. 
fürkész
2010.10.14
|
Alpha and Omega
amerikai-indiai animációs film, 90 perc, 2010
Kate és Humphrey két, vadőrök által befogott farkas, akiket az ország túloldalára szállítanak, így a szökés után hosszú út vár rájuk hazáig.
Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2010. október 21.
(10 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
22:05
Escobar
bolgár-spanyol életrajzi film, 2017
22:25
Rejtélyek asszonya
amerikai bűnügyi tévéfilmsorozat, 11/1. rész: A kezdet
22:35
Hajsza a föld alatt
amerikai krimi, 2009
22:55
A jó, a rossz és a furcsa
dél-koreai kalandfilm, 2008
23:00
A csontember
amerikai thriller, 1999
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.