Armageddon 3. – Földindulás

est.hu:
4/10
|
olvasói
(0)
Természetesen már az előző résznek sem volt köze a Bruce Willis és a narancssárga overallos baráti kör mentőakciójához. Ugyanakkor nem hogy az Aerosmith nem írt volna betétdalt az ominózus műhöz, de a Dupla Kávé sem.
Természetesen nincs szó másról, mint a hazai forgalmazó bravúr-adaptációjáról. Enélkül ugyanis a programigazgatók a legtöbb tévénézőt lefűrészelt shotgunnal sem lennének képesek rávenni egy hasonszőrű low budget mű megtekintésére. 
 
John Redding robbantás szakértő a legjobb a szakmájában, ezért őt bízzák meg annak a tudóscsapatnak a vezetésével, amelyet a Föld megmentésére állítottak össze. A szigorúan titkos akció során értesül a globális katasztrófa közeledtéről. Óriási aszteroida csapódott a Holdnak, ami felborította az óceánok apály-dagály változását. Mivel az egész égitest struktúrája teljesen bizonytalanná vált, a Föld létét is veszélyezteti. 
kirsch
2011.01.18
|
Earthstorm
amerikai akciófilm, 82 perc, 2006
Színész:

Stephen Baldwin
(John Redding)

Amy Price-Francis
(Dr. Lana Gale)

John Ralston
(Dr. Garth Pender)

Dirk Benedict
(Victor Stevens)

Matt Gordon
(Albert)

Anna Silk
(Bryna)

Jason Blicker
(Tony)

Conrad Coates
(Will)

Jessica Heafey
(Rachel Fine)

(39 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.