Mérgező égbolt

est.hu:
5/10
|
olvasói
4/10 (3)
Nem meteor, nem mutáns darázsraj, nem expresszvonat méretű kígyó, nem génlaborból szökött kardfogú oposszum… kizárásos alapon már csak egyetlen megfejtés maradt: a pusztító vírus. Merthogy katasztrófafilmmel állunk szemben.
Ráadásul a low budget verzióval. Ennek fényében bizonyára arra számítunk, hogy az ominózus járvány áldozatai valamiféle metamorfózison esnek át: pl. organikus kucsmát és ködmönt növesztenek, majd kirgiz medvetáncoltató válik belőlük. Nos, a metamorfózis stimmel, ám a megfejtés sokkal prózaibb: szimplán meghalnak. 
 
Dr. Tess Martint csak akkor hívják, ha nagy baj van. Spokane városában ismeretlen eredetű vírus dönti le lábairól az embereket, a kór hihetetlenül agresszív és gyors lefolyású. Tess megdöbbenve fedezi fel, hogy a járvány nem más, mint a pestis, amire nem hat semmilyen gyógyszer. Jack, a rámenős újságíró meggyőzi a doktornőt, hogy a járvány hátterében összeesküvés áll: vegyi anyagot adnak a repülőgépek üzemanyagához, és így mérgezik a levegőt. 
kirsch
2011.03.10
|
Toxic Skies
amerikai-kanadai katasztrófafilm, 84 perc, 2008
Rendező:

Andrew C. Erin

(6 kép)


Filmek a TV-ben
H
22
K
23
Sze
24
Cs
25
P
26
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
22
K
23
Sze
24
Cs
25
P
26
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.