Elhurcolva

olvasói
7/10 (31)
Nathan éli a végzős középiskolások hétköznapi életét: suliba jár, sportol, bulizik. Egy barátnője azonban nyugtalanító felfedezést tesz, miközben egy eltűnt gyerekeket listázó honlapon kutakodik: az egyik fotó a site-on kísértetiesen hasonlít Nathanre.
 Ezután pedig felpörögnek az események; fegyveresek törnek be a fiú otthonába, megtámadják azokat, akiket addig a szüleinek hitt, és őrá is vadászni kezdenek. Nathan tehát menekülni kényszerül – segítséget egyrészt az említett barátnőtől remélhet, de felbukkan egy titokzatos nő is, aki azt állítja, a srác igazi apjának a barátja. Az őrült menekülés közben Nathan rájön, talán úgy szabadulhat leghathatósabban szorult helyzetéből, ha nem menekül tovább, hanem ő maga is elkezdi keresni a rá pályázókat.
 
Taylor Lautner, az Alkonyat-filmek Jacob Blackje az első és második Twilight-opus közt (amikor felmerült, hogy nem megfelelő testi adottságai miatt eleshet szerepétől) már bizonyította: megvan benne az elszántság, hogy ha kell, felnőjön egy olyan feladathoz, amit első ránézésre nem rá szabtak. A rajongók után John Singleton rendező, számos blaxploitation-mozi és akciófilm direktora is bizalmat szavazott neki. Az Elhurcolvában Lautner olyan lehetőséget kapott, mely minden feltörekvő fiatal színész álma: a szinte kizárólag az ő figurájára épülő akcióthriller eleinte ugyanazt az „elrabolt gyermek”-sémát követi, mely több tévédrámának is kedvelt témája, csakhamar azonban a méltán népszerű Bourne-filmek nem kevésbé akciódús tini verziójává alakul. 
firkász
2011.09.16
|
Abduction
amerikai akciófilm, 106 perc, 2011
Nathan egy nap megtalálja a fotóját egy eltűnt gyerekeket kereső honlapon. Nyomozásba kezd, aminek nem lesz jó vége.
Rendező:

John Singleton

Színész:

Taylor Lautner
(Nathan Harper)

Lily Collins
(Karen)

Alfred Molina
(Burton)

Jason Isaacs
(Kevin Harper)

Maria Bello
(Mara)

Sigourney Weaver
(Dr. Bennett)

Michael Nyqvist
(Nikola Kozlow)

Elisabeth Röhm
(Lorna)

Victor Slezak
(Tom Shealey)

Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2011. szeptember 22.
(2 kép)


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
20:00
A sasok szárnya
kín-hongkongi-amerikai életrajzi film, 2016
20:00
Éjszakai játék
amerikai vígjáték, 2018
20:00
Egy kutya, két bőrönd és egy nagy szerelem
német romantikus vígjáték, 2005
20:25
Kvartett - A nagy négyes
angol filmvígjáték, 2012
20:25
A kilencedik kapu
amerikai thriller, 1999
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.