Vasököl

olvasói
8/10 (41)
Reméljük, senkit nem zavar össze a film címének magyarítása, de azért jegyezzük meg, biztos, ami biztos alapon: ez nem a Marvel-univerzumból érkező Vasököl (Iron Fist), amelyről idestova tizenegy éve folynak a tárgyalások Hollywoodban.
Bár egyelőre úgy tűnik, a közeli jövőben nem lesz részünk Daniel Rand kalandjaiban mozgóképen, joggal vetődik fel a kérdés, annak a mozinak vajon milyen címet adnak majd a hazai forgalmazók, ha most lazán „elhasználták” a Real Steelre…
 
Az ötvenes-hatvanas évek kultikus sci-fi szériája, az Alkonyzóna egyik epizódját John Gatins aktualizálta, forgatókönyvét a felkapott vígjáték-rendező, Shawn Levy (Szakítópróba, Tucatjával olcsóbb, A rózsaszín párduc, Éjszaka a múzeumban 1-2., Párterápia) valósította meg a DreamWorks égisze alatt. A stúdió az újabb, CGI-jal készült, harcos-robotos mozival valószínűleg rá akar duplázni a Transformers-trilógia kasszadöngető sikerére, s ehhez jó érzékkel Hugh Jackmant választotta arcul.  
 
Levy mozija a közeli jövőbe repít minket, de ezúttal nem űrbéli robotok folytatnak egymással ádáz küzdelmet. Charlie (Jackman), a lecsúszott bokszoló valamikor a legjobb volt a szakmában, de amikor átvették a hatalmat a ringben az acélból készült, hatalmas robotok, búcsút inthetett a sikereknek. Hősünk darabokra tört karrierjét siratja, és csak egyik napról a másikra tengődik. Azt hiszi, ennél rosszabb már nem lehet, amikor rásózzák a fiát (Dakota Goyo) a nyárra. Max érkezése nem várt lendületet ad Charlie-nak: elhatározzák, hogy együtt építenek és kinevelnek egy bajnokrobotot. 
 
zsinora
2011.09.30
|
Real Steel
amerikai akciófilm, 127 perc, 2011
Egy bokszolósmozi a jövőből, ahol emberek helyett egytonnás robotok püfölik egymást mások szórakoztatására.
Rendező:

Shawn Levy

Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2011. október 6.
(11 kép)


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
18:15
A kis boszorkány
német fantáziafilm, 2018
18:15
Kitervelt románc
amerikai romantikus vígjáték, 2016
18:40
Kong: Koponya-sziget
amerikai akciófilm, 2017
18:40
Floridai álom
amerikai film, 2017
18:40
Páros mellékhatás
amerikai vígjáték, 2009 (ism.)
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.