Várandósok – Az a bizonyos kilenc hónap

olvasói
7/10 (37)
Legutóbb A legszebb dolog című francia dramedyben, azelőtt pedig a 2010-es, Jennifer Lopez-féle Ilyen a formám című romkomban láthattuk, mit is gondolnak a filmkészítők arról „a bizonyos kilenc hónapról”. J-Lo-rajongóknak jó hír, ...
...hogy a színész/énekesnőt a Várandósokban is viszontláthatják, mely alkotás azzal fejeli meg a várandósvígjátékokat, hogy nem egy, hanem rögtön öt pár babavárását követi nyomon. Ennek során a legkülönfélébb figurákat ismerhetjük meg.

Van itt sikeres celebpáros (Cameron Diaz és Matthew Morrison), melynek tagjait váratlanul éri a terhesség; két rivális szakács (Anna Kendrick és Chace Crawford), akiknek rögtön az első randin sikeredik be a bébi; egy nemzetközi piacról örökbefogadni készülő házaspár (Lopez és Rodrigo Santoro); végül egy érdekes család, ahol egyszerre fogan meg a negyvenes fiú felesége és a versengő, alfahím apuka jóval fiatalabb trófeaneje (Elizabeth Banks, Ben Falcone, Dennis Quaid és Brooklyn Decker). S ha mindez esetleg nem lenne elég, az asszonnyal adoptálást tervező, ám bizonytalankodó férfi tanácsért egy bizonyos „csődörkörhöz” fordul: itt tapasztaltabb kispapák – élükön a Chris Rock alakította Vickel – osztják neki lelkesen az észt.

A mainstreambe egyre jobban belesimuló Kirk Jones rendező (Lottózsonglőrök, Nanny McPhee, Mindenki megvan) ezúttal egy amerikai terhességi kalauz és folytatásai alapján dolgozott, a szokásos, jól ismert problémákat (epidurál vagy természetes szülés, a pelenkázás rejtelmei) azonban a lehető legviccesebben ábrázolja. 
 
firkász
2012.05.23
|
What to Expect When You're Expecting
amerikai romantikus vígjáték, 110 perc, 2012
Betekintés öt párocska életébe, akik éppen az első babájukat várják.
Rendező:

Kirk Jones

Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2012. május 31.
(6 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:10
Pomádé
amerikai zenés film, 1978
18:10
Dr. Hope: Egy asszony nem adja fel 2.
német életrajzi filmdráma, 2009
18:20
Millió dolláros bébi
amerikai filmdráma, 2004
18:40
Pokolfajzat
amerikai akciófilm, 2004
18:45
Cliffhanger - Függő játszma
amerikai akciófilm, 1993
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.