Magic Mike

est.hu:
8/10
|
olvasói
7/10 (19)
Steven Soderbergh őrült tempót diktál: alig egy éven belül a harmadik mozit szállítja nekünk. Még ki se hevertük a világjárványt vizionáló Fertőzést, jött egy klasszikus kémfilm, A bűn hálójában Gina Caranóval, és már itt is a következő munka.
A Szex, hazugság, videóval befutott rendező, aki atombiztos pozícióját olyan filmekkel betonozta be Hollywoodban, mint a Traffic, az Erin Brockovich és az Ocean's-trilógia, ezúttal egy újabb – általa még ki nem próbált, és első hallásra tőle kissé szokatlan – műfajba kóstolt bele. Megnyugodhatnak a téma miatt talán fanyalgó Soderbergh-rajongók: a rendező most sem okoz csalódást, ami nagyban köszönhető a tökéletes színészválasztásainak, és annak, hogy a Magic Mike minden jelenetéből sugárzik az alkotók és a szereplők lelkesedése.
 
A férfisztriptíz-táncosok világába kalauzoló moziban úgy ugrabugrál apró tangában Channing Tatum, Matthew McConaughey és Alex Pettyfer – akit az új Soderbergh-mozi egyből az A-listás szépfiúk csapatába repített, teljes joggal –, hogy öröm nézni, de ez – vagyis, hogy a filmidő jelentős hányadában csodaszép férfitestekben gyönyörködhetnek a (női) nézők – csak a hab a tortán, mert a Magic Mike ennél jóval többről szól. Nem kell megijedni, Soderbergh két vetkőzés között nem tart nekünk erkölcsi prédikációt, de azért felvillantja a floridai munkásgyerekek életének árnyoldalait, és valami megoldásfélét is kínál főhőse, Mike (Channing Tatum – akiről végre kiderült, hogy tulajdonképpen tök jó színész) számára. Utóbbi egy óvatosan kibontakozó szerelem (Cody Horn) farvizén érkezik.  
 
 
zsinora
2012.08.03
|
Magic Mike
amerikai vígdráma, 110 perc, 2012
Egy chippendale srác betanít egy fiatal utódot, hogyan táncoljon és éljen meg a nőkből. Channing Tatum saját élményei alapján.
Forgalmazza: Big Bang Media
Bemutató: 2012. augusztus 9.
(11 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.