Magic Mike

est.hu:
8/10
|
olvasói
7/10 (19)
Steven Soderbergh őrült tempót diktál: alig egy éven belül a harmadik mozit szállítja nekünk. Még ki se hevertük a világjárványt vizionáló Fertőzést, jött egy klasszikus kémfilm, A bűn hálójában Gina Caranóval, és már itt is a következő munka.
A Szex, hazugság, videóval befutott rendező, aki atombiztos pozícióját olyan filmekkel betonozta be Hollywoodban, mint a Traffic, az Erin Brockovich és az Ocean's-trilógia, ezúttal egy újabb – általa még ki nem próbált, és első hallásra tőle kissé szokatlan – műfajba kóstolt bele. Megnyugodhatnak a téma miatt talán fanyalgó Soderbergh-rajongók: a rendező most sem okoz csalódást, ami nagyban köszönhető a tökéletes színészválasztásainak, és annak, hogy a Magic Mike minden jelenetéből sugárzik az alkotók és a szereplők lelkesedése.
 
A férfisztriptíz-táncosok világába kalauzoló moziban úgy ugrabugrál apró tangában Channing Tatum, Matthew McConaughey és Alex Pettyfer – akit az új Soderbergh-mozi egyből az A-listás szépfiúk csapatába repített, teljes joggal –, hogy öröm nézni, de ez – vagyis, hogy a filmidő jelentős hányadában csodaszép férfitestekben gyönyörködhetnek a (női) nézők – csak a hab a tortán, mert a Magic Mike ennél jóval többről szól. Nem kell megijedni, Soderbergh két vetkőzés között nem tart nekünk erkölcsi prédikációt, de azért felvillantja a floridai munkásgyerekek életének árnyoldalait, és valami megoldásfélét is kínál főhőse, Mike (Channing Tatum – akiről végre kiderült, hogy tulajdonképpen tök jó színész) számára. Utóbbi egy óvatosan kibontakozó szerelem (Cody Horn) farvizén érkezik.  
 
 
zsinora
2012.08.03
|
Magic Mike
amerikai vígdráma, 110 perc, 2012
Egy chippendale srác betanít egy fiatal utódot, hogyan táncoljon és éljen meg a nőkből. Channing Tatum saját élményei alapján.
Forgalmazza: Big Bang Media
Bemutató: 2012. augusztus 9.
(11 kép)


Film premierek

Prédák

amerikai horror, 92 perc, 2019

Pavarotti

amerikai-angol dokumentumfilm, 114 perc, 2019

Mű szerző nélkül

német-olasz történelmi dráma, 189 perc, 2018

Gemini Man

amerikai-kínai akciófilm, 117 perc, 2019

FOMO - Megosztod és uralkodsz

magyar filmdráma, 90 perc, 2019

A művészet templomai: Prado - Csodák gyűjteménye

olasz-spanyol dokumentumfilm, 92 perc, 2019
Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Filmek a TV-ben
18:10
Látomás
japán romantikus film, 2018
18:15
Nyomoz az anyuci
amerikai krimi, 2004
18:25
A kilencedik kapu
amerikai thriller, 1999
18:25
Jack Reacher: Nincs visszaút
amerikai akciófilm, 2016 (ism.)
18:35
Rossz társaság
amerikai krimi, 2002
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.