A maflás

est.hu:
5/10
|
olvasói
6/10 (21)
Ha a pokolban létezik moziterem, biztosak lehetünk benne, hogy A vizesnyolcas, a Távkapcs, illetve A gondozoo című alkotásokat rendszeresen levetítik az ott sínylődő háborús bűnösöknek. Egy Frank Coraci által rendezett vígjáték esetében tehát...
...hatványozottan indokolt, hogy egészséges mértékű előítélettel viseltessünk a szóban forgó film iránt. Nos, ezúttal viszont bátran kijelenthetjük, hogy a jó direktor pályafutása talán legvállalhatóbb művével hozakodott elő. (Ebben nyilvánvalóan szerepet játszott az is, hogy Adam Sandler ezúttal csak vezető producerként vett részt a munkálatokban.) Az önfeledt szórakozáshoz azonban még ezzel együtt is elengedhetetlen, hogy A maflás megtekintése előtt parkettát lakkozzunk, vagy jó fél órára leugorjunk egy reggae zenekar próbatermébe. Tíz poénból ugyanis jó, ha három működik, a többi pedig kiszámítható, mint a tokiói metró menetrendje.
 
A helyzeten enyhít némileg, hogy akadnak jó karakterek, még ha megszemélyesítőik olykor elemi erejű ripacskodásra is ragadtatják magukat. A sztori főszereplője egy kiégett, ám jólelkű biológiatanár, aki döbbenten értesül róla, hogy az igazgató a takarékosság jegyében fel akarja számolni az iskolai zenekart. Hogy segítsen zenetanár barátján, valamint, hogy belopja magát szemrevaló kolléganője szívébe, radikális megoldásra szánja el magát: lamantinokat megszégyenítő testalkata ellenére ketrecharcosnak áll. 
kirsch
2012.11.06
|
Here Comes the Boom
amerikai vígjáték, 105 perc, 2012
Egy lusta biosztanár azért nevez be egy ketrecharcos-bajnokságra, hogy megvédje az iskolai zenekart, és így bevágódjon a suliban dolgozó dögös nővérkénél.
Rendező:

Frank Coraci

Színész:

Kevin James
(Scott Voss)

Salma Hayek
(Bella Flores)

Henry Winkler
(Marty Streb)

Greg Germann
(Betcher igazgató)

Melissa Peterman
(Lauren Voss)

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2012. november 8.
(11 kép)


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
Fekete Jenő a hazai bluesélet veteránja, akit a nagy öregek közül mindenki ismer.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
22:55
Végzetes kitérő
amerikai horror, 2006
23:00
John Wick: Második felvonás
amerikai akciófilm, 2017
23:00
Végzetes vágyakozás
amerikai thriller, 2017
23:00
A Sárkánykapu repülő kardjai
kínai akciófilm, 2011
23:05
Break
francia romantikus film, 2018
A rossz költészet világnapja van, írj bátran te is egy verset és kínozd vele a barátaidat/üzletfeleidet! #rosszkolteszetvilagnapja #augusztus18 #badpoemday #douglasadams
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.