Míkonosz királyai

olvasói:
10/10 (1)
"A mihaszna görög ""Nagymenők"" 10 év után visszatérnek, s most a lehetőségek hazája már nem Amerika, hanem egy gyönyörű, kék sziget, Mykonos. Steve, az úgynevezett The Wog Boy, azaz a Nagymenő Ausztráliában éli mihaszna világát, amikor egy váratlan telefon gyökeresen megváltoztatja addigi tunya életét. Görög nagybácsija, Mykonos szigetén, szintén váratlanul távozik az élők sorából, s Steve félmillió eurót örököl tőle, bár az életben még soha nem találkoztak. Steve és barátja, Frank, a szintén mihaszna ""Nagymenő"" azonnal repülőre szállnak, s irány Mykonos szigete. Várja őket az örökség, a kék tenger, Mykonos elvarázsolt világa, a csodás görög lányok és a boldog semmittevés. Nemhiába - ""Life is a Beach!"" Király! Pardon, királyok! Csak egyvalamivel nem számolnak, hogy mivel jár együtt, egy váratlan, ölükbe hullott örökség... Díj: az Ausztrál Filmintézet díja - Közönségdíj a legjobb színészi alakításért: Nick Giannopoulos, Emile Sherman"

|
The Kings of Mykonos
ausztrál-görög vígjáték, 102 perc, 2010


Filmek a TV-ben
18:35
Rio 2
amerikai animációs film, 2014
18:45
Lányom nélkül soha
amerikai filmdráma, 1991
18:50
Kóristák
francia-német-svájci filmdráma, 2004
19:00
A sárkány szeme
amerikai akciófilm, 2012
19:20
A torony hősei
amerikai dráma, 2002
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
04:05
Már ezt is tudod
24. rész
04:10
Lego Ninjago: A Spinjitzu mesterei
The Day Ninjago Stood Still
04:15
Állati barátok: Víz alatti küldetés
7. rész
04:15
Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája
III. évad, 10. rész
04:20
Lazy Town
Ziggy's Talking Teddy
Játék
A mïus harmadik nagylemezének megjelenését csak április elejére időzíti Álmos Gergely producer; épp ezért kuriózum, hogy már hallhatjuk is a „szürke zónából” előlépő új dalokat.
A magyarok még nem nőttek fel a kortárs zenéhez
Fazekas Gergely
(Origo)
A konzervatív közegnek köszönhetően a koncertszervezők, zenekarok sem elég bátrak ahhoz, hogy rendszeresen műsorra tűzzenek kortárs zenéket. Interjú.
3
Elég öntörvényű vagyok
Nagy Zsolt
(Nullahategy)
Abban hiszek, ami Jack Kerouac és társai igazsága is volt, hogy az "úton levés a fontos", amiben benne vagyok, azt élem meg maximálisan. Interjú.
Copyright © 2016 EXIT Kiadói Kft.