Ne zavarjanak!

olvasói
(0)
Yvan Attal, Charlotte Gainsbourg pasija (és három gyermekének apja) a harmadik nagyjátékfilmjével jelentkezik. A színész-rendező az erősen magánéleti ihletésű Színésznő a feleségem című egész estésben feltárta előttünk a komplexusait...
...és kétségeit bemutatva, milyen az, ha a kevésbé sikeres férfi párjának a lábai előtt hever az egész világ. A kedves szerzői filmet, amiben Attal és Gainsbourg játszották a főszerepet, ráadásul a saját nevükön, a hasonlóan személyes hangvételű Változatok a házasságra követte megint Gainsbourggal, a fókuszban azzal a felvetéssel, vajon a gondtalan agglegényélet vagy a sokszor unalmas, rutinszerű és kompromisszumokkal járó családi élet az üdvözítőbb egy harmincas évei végén-negyvenes évei elején járó férfi számára...
 
Attal a Ne zavarjanak!-ban ugyanezt a manapság nagyon divatos kérdéskört boncolgatja tovább, de most egy sor párkapcsolati konfliktust, félreértést és nem utolsósorban vicces helyzetet megelőlegező alapszituációval ágyazott meg a kétféle életstílus bemutatásának.  
 
Jeff (François Cluzet az Életrevalókból) és Ben (Yvan Attal), a két jó barát az egyetem óta nem találkozott. Jeff, a kicsapongó, elköteleződésparás művészlélek egy éjszaka beállít a boldog, vagyis inkább kiegyensúlyozott családi életet élő Benhez, és elrángatja bulizni. A féktelen partin egy részeg egyezség születik: a fiúk beneveznek a Humpra, az amatőr pornósok fesztiváljára. Elkezdődnek az előkészületek, forog a kamera, jönnek a nők, de Ben felesége, a gyereket tervezgető Anna (Laetitia Casta) semmit nem tudhat meg az őrült vállalkozásról. 
 
zsinora
2013.02.15
|
Do Not Disturb
francia vígjáték, 88 perc, 2012
Két egyetemi jó barát sok-sok évvel az iskola után elhatározza, hogy egy őrült pornót készít egy hírhedt fesztiválra.
Rendező:

Yvan Attal

Színész:

Francois Cluzet
(Jeff)

Yvan Attal
(Ben Azuelos)

Laetitia Casta
(Anna Azuelos)

Charlotte Gainsbourg
(Lilly)

Asia Argento
(Monica)

Joey Starr
(a részeg)

Forgalmazza: ADS Service
Bemutató: 2013. február 21.
(12 kép)


Film premierek

Keresés

amerikai thriller, 102 perc, 2018

Johnny English újra lecsap

amerikai-angol-francia akcióvígjáték, 88 perc, 2018

Briliáns válás

belga-francia vígjáték, 95 perc, 2018
Játék
„Hol legitimek a megéléseink? Egy csomó érzés, állapot egyszerűen illegál, nem szabad. A művészet alibi. A művészet oltárán szabad olyat tenni, amit az életben nem minden esetben. Ezért a művészet játék, alibi a szabadságra.” (Hód Adrienn).
Filmek a TV-ben
H
17
K
18
Sze
19
21:00
Az admirális
orosz háborús film, 2008
21:00
Apácashow 2.: Újra virul a fityula
amerikai vígjáték, 1993
21:00
Joker
amerikai akciófilm, 2015
21:00
2012
amerikai akció, kalandfilm, 2009
21:00
Vadkaland
amerikai animációs film, 2006
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.