Képszakadás

est.hu:
7/10
|
olvasói
5/10 (14)
Miller és Casey, a két gyerekkori jó barát nagykorúvá válása alkalmából rajtaütésszerűen meglátogatja Jeff Chang nevű cimboráját. A két, váratlanul előkerülő haver (főleg az egyikük) féktelen bulizást tervez, ám Jeffre másnap...
...kora reggel szóbeli felvételi vár (apai nyomásra az orvosi egyetemre készül). A teljességgel idióta és totálisan empátiahiányos Millert azonban nem olyan fából faragták, hogy le lehetne beszélni egy jó kis lealjasulásról, így végül mindhárman belehúznak az éjszakába. Jeff kihasználja az alkalmat, hogy immár legálisan italozhat, ennek köszönhetően viszont csakhamar teljesen kiüti magát. Két társára vár tehát a feladat, hogy 1.) kiderítsék, pontosan hol lakik; 2.) épségben (!) hazaszállítsák és 3.) útra indítsák a remélhetőleg sikeres felvételire.
 
A Képszakadás egyszerre idézi a Project X - A buli elszabadult és a Másnaposokat, előbbitől eltérően azonban nem YouTube-videós esztétikával, hanem sokkal hagyományosabb dramaturgiával dolgozik. Pontosan körülhatárolható sztorija van, flashbacket használ (lásd: hogy kerültek a hősök másnap reggel a campusra pirosra ütlegelt hátsóval, megbillogozva, péniszükön egy-egy zoknival?), figurái el akarnak jutni valahonnan valahová, sőt az alkotók még némi mondanivalót is szuszakoltak bele (ami szerencsére nem árt túl sokat a filmnek). Ennélfogva a Képszakadás nem olyan izgalmas, mint a Project X, viszont bulizás előtti ráhangolódásra remekül használható, mert ha valamihez kedvünk lesz a megnézése után, az a féktelen partizás. 
fürkész
2013.03.11
|
21 and Over
amerikai vígjáték, 93 perc, 2013
Amikor egy csillagos ötös diákot a 21. szülinapján a haverjai kirángatnak sörözni, az ártalmatlannak induló iszogatás pokolian durva partivá fajul.
Forgalmazza: Big Bang Media
Bemutató: 2013. március 14.
(7 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
30
K
1
Sze
2
Cs
3
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.